Ideer til dekorere en drengs værelse ved hjælp af røde & sort

March 28

Ideer til dekorere en drengs værelse ved hjælp af røde & sort

Udsmykning en drengs værelse baseret på en farvekombination af sort og rød giver mulighed for en bred vifte af temaer. Disse to primære farver er også velegnet til mænd i alle aldre, og soveværelset kan nemt omdannes til en mere moden design ordningen som drengen modnes. For eksempel, hvad der starter som en kulisse for en brandbil tema værelse kan forvandle sig til et værelse, der hylder teen boy's foretrukne sportshold.

Brandbiler

En af de mest populære legetøj til drenge er brandbil. Dette tema kan være lavet i et soveværelse af maleri mindst én af væggene røde med en sort vandret stribe, der ligner dæk slidbane løber igennem. Resten af temaet kan forbedres med forskellige accenter, fra brand lastbil lamper og brandbil modeller til talsmanden og ark sæt, der skildrer rød og sort brandbiler.

Racerbiler

Langs de samme linjer i en brandbil er race bil tema drengenes soveværelser rigeligt i hele landet. For at opnå dette design, male en ternet sort-hvide flag kant rundt om bunden af mindst én af rummets vægge. Røde race bil sengerammer og sengetøj er populære og kan hjælpe med at øge indretning. Tall røde værktøjskasser kan bruges til opbevaring, eller en høj kommode kan være malet røde for at efterligne en reel værktøjskasse. Sort og rød pennant flag kan være placeret rundt i lokalet for ekstra atmosfære.

Mickey Mouse

Folk i alle aldre er glade for Walt Disneys Mickey Mouse karakter, og den populære tegneserie ikon kan bruges som baggrund for en rød og sort tema værelse for en dreng. Flere online forhandlere sælge Mickey tema soveværelse varer, som wallpaper grænser og møbler, prydet med sorte musen bærer hans signatur røde shorts. Placere et par accenter rundt i lokalet, herunder røde og sorte puder, sengetøj, vævede tæpper og endda gardiner kan trække Mickey tema sammen uden at bruge ekstra penge på varer, der er licenseret via Disney.

Snoopy

For den yngre dreng, kan et rum designet omkring karakter Snoopy fra tegneserien Radiserne supplere en rød og sort grundlæggende indretning. Når væggene har været malet og sengetøj valgt, placere flere Plys Snoopy dukker eller figurer kan hjælpe trække temaet sammen, som han er hvid med en sort næse og ører og en rød hundehalsbånd. En væg vægmaleri skildrer snoopys røde og sorte hund hus kan føje til charmen, som kan flere model reproduktioner af den berømte Verdenskrig fly kendt som "Red Baron," hvilke Snoopy kampe med i tegneserien.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com