Ideer til dekorere en Elegant stue

December 23

Ideer til dekorere en Elegant stue

Uanset om du er udsmykning et elegant stue fra bunden, at give dit værelse en komplet overhaling, eller du blot ønsker at foretage et par ændringer for at tilføje elegance, er der ingen mangel på idéer uden at skulle gå til en indretningsarkitekt. Sørg for du sætter dit personlige præg på rummet og vælge nye møbler og tilbehør, som du elsker.

Elegant tilbehør

Du behøver ikke at erstatte dine eksisterende møbler for at bringe elegance til din stue. Blot reupholster din sofaer og stole i en mere sofistikeret stof. For at opretholde funktionaliteten, gå til et stof, der er lette at rengøre. Tilføje til elegance med skinnende puder og luksuriøse kaster i supplerende nuancer. En eksisterende funktion kan nemt blive det nye omdrejningspunkt i rummet. Bringe liv til en gamle pejs ved slibning og lakering det. Vælg væg tilbehør---en smuk ur eller stort spejl med en bronze eller mørk træramme kan virkelig ændre udseendet af rummet.

Elegante farver

For at give dit værelse en elegant baggrund, skal du vælge en farve, der er fantastisk, men ikke for højt. Gå til royal purple, blød lilla, en smuk blå eller forskellige nuancer af grå. Blød guld og champagne bruges ofte til at give stuer en elegant farve base. Holde sig til en neutral grå, creme eller beige til din vægfarve, og holde sig væk fra hvid, som det kan se for koldt og moderne. Tapet kan tilføje elegance til et værelse med tusindvis af tekstur og mønster muligheder. Find flere at du kan lide og få farveprøver, (som er ofte gratis) fra forhandler til at holde sig til din væg; leve med disse for et par dage indtil du beslutter dig på din favorit. Tapet bør stadig være noget du vil beundre og nyde i lang tid at komme; Det kan være en bekostelig øvelse til at erstatte det, hvis du bliver kede med design.

Elegante møbler

For at opnå et look af elegance i din stue, behøver du ikke at følge nogen regler. Klassisk og moderne stilarter kan både arbejde. Hvad er vigtigt er at bevare kontinuiteten i møblerne. Gøre sikker på stykker matche eller supplerer hinanden. Et sæt indskudsborde, en reol og en vitrineskab i samme finish af træ giver en ensartet look. Et glas toppet sofabord er typisk forbundet med en moderne look, men kan også ser virkelig elegant på et blødt tæppe i midten af rummet, prydet med en stor udstilling af friske blomster.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com