Ideer til dekorere en forstuen med levende liv malerier

February 26

Ideer til dekorere en forstuen med levende liv malerier

Hvis du sidder fast for indretning ideer til dit hjems indgangsparti, overveje udsmykning område med en eller flere lever livet malerier--malerier, der skildrer mennesker involveret i life's aktiviteter – især hvis du elsker at male mennesker. Uanset om du vælger at oprette et vægmaleri i din forstuen eller blot ønsker at hænge et par af dine foretrukne lever livet malerier, er der talrige tema muligheder for disse kreationer, som din familie, eller enhver familie, tilbringe lidt tid på middag eller ferie på stranden.

Strand tema

En strand tema lever livet maleri fungerer godt for strand huse eller andre boliger i nærheden af kyster. Male din familie eller simpelthen nogle beachgoers; Prøv maleri børnene bygge et sandslot, ældre familiemedlemmer fange bølger og andre kører og solede på stranden. Et barn og forælder at deltage i en leg i hugge er en løsning, som er en kite flyer. Male et nærbillede af aktiviteter på sandet med ocean og surfere i baggrunden, eller prøv maleri med udgangspunkt i en surfer ud mod stranden.

Spisetid tema

Male en familiemiddag scene i dit indgangsparti. Gøre middagen udenfor på en tilbage gårdhave med masser af blomster, planter og træer i baggrunden, eller gå til en familie omkring et køkken eller spisestue bord. Du kan selv ønsker at genskabe din familie sidder til middag i en favorit restaurant. Male børn sidder til middag, kører omkring middagsbordet eller leger med kæledyr. Maling voksne serverer mad, nyde drikke drikkevarer, samt gøre enhver fødevare-relaterede ritualer du og din familie engagere sig i.

Game Night tema

Male din familie, gruppe af venner eller enhver familie nyder en "game night." Omfatter dine foretrukne brætspil, som monopol!, The Game of Life og ledetråd i din brik, med familie og venner samledes omkring brætspillet på gulvet. Maling deltagerne sidder på gulvet samt stole; har nogle af deltagerne kaster terningerne eller spinning et spil hjul og andre reagerer på eller lænet over spillet. Hvis du igen skabe din egen stue eller en vens stue, Husk at medtage den indretning i maleriet, som orientalske tæpper eller specifikke billeder på væggene.

Yderligere naturtemaer

Oprette en art scene end stranden for dit levende liv maleri i din indgang måde, som din familie eller gruppe af venner vandring gennem en favorit ferie stedet, såsom Grand Canyon eller bjergene i Virginia, eller din familie har en picnic i midten af en farverig engen. Familie gåture gennem skovområder er en anden mulighed. Omfatte familiemedlemmer og venner påpege fugle eller særlige træer og blomster, tage billeder, nyder noget vand fra en kantine eller at hjælpe en ven med et vanskeligt skridt under en vandretur.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com