Ideer til dekorere en Karaoke-Lounge

November 19

Karaokebarer er steder hvor mennesker gå for at synge og har en god tid. De er sociale indstillinger, der er højt og fremme en sjov atmosfære. Der er mange forskellige måder at gå om udsmykning en karaoke-bar. Ideer til dekorere omfatter tema, design, væg udsmykning og belysning.

Tema

Du vælger et tema til din karaoke er bar et vigtigt første skridt til dekoration. Først, skal du beslutte, om du ønsker at være en karaoke-bar eller en bar og lounge. En bar vil være en optimistisk stemning, mere som en sportsbar. Du kan gøre karaoke bar temaer som en irsk pub eller en sportsbar. Hvis du vælger at have en karaoke-bar og lounge, dette vil kræve mere smarte indretning som dim, farvet belysning og sofaer for folk til at sidde.

Vægge

Den måde, du dekorere væggene vil bidrage til at bringe tema og fornemmelsen af baren fuld cirkel. For eksempel, hvis du vælger at have en sportsbar, dekorere med sport remedier. Hænge souvenirs af forskellige fodboldhold og øl mærker, som Guinness og harpe for en irsk pub. Hvis du vælger at have en lounge type karaokebar, være kreativ, men elegant med dine dekorationer. Brug moderne indretning med masser af geometriske accenter. Bag baren er et godt sted at bruge kvadrater og masser af farver.

Private værelser

I din bar, oprette private værelser også udstyret med karaoke gear, som folk kan reservere. Nogle mennesker er genert over at synge foran andre mennesker. Men i et rum med bare deres venner, de ville være mere tryg. Du kan dekorere disse værelser med det samme tema eller oprette forskellige temaer i hvert værelse.

Lys

Belysningen er afgørende i karaoke-barer. Dette er en stor del af indretningen og atmosfæren skabt i baren. Der skal være lys på sceneområdet hvor folk synger. Sørg for lys ikke er over scenen, da dette vil kaste lidet flatterende skygger. Du vil have folk til at føle sig godt, når de synger. Også, at have et smukt oplyste bar vil skabe mere energi, men har et svagt oplyste bar vil skabe mere fokus på scenen fordi thats hvor den klareste lys vil være.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com