Ideer til dekorere en karnap med møbler

August 9

Ideer til dekorere en karnap med møbler

En lyse og buet karnap er en fryd at dekorere. Udforske forskellige møbler placeringsindstillinger for denne vinklet plads til at finde det arrangement, der fungerer sammen med din individuelle stil og behov. Den sun-fyldte niche gør en ideel læseområde, arbejdsplads eller hyggelig samtale nook.

Stue symmetri

Balancere en jævnt fordelte karnap med symmetrisk placerede møbler. Buede Sektional sofa passer ubesværet ind i en bredere U-formet karnap. Vælg en low-back brik til at få mest muligt ud af visningen udendørs. Flanke sofa med tilhørende stole og lamper. Centrere arrangement med en supplerende rund eller oval tæppe og sofabord.

Home Office Inspiration

Bruge en inspirerende alkove til at huse et kreativt arbejdsområde. Nestle en luksuriøs hjørne eller bay skrivebord i kurven af en forsænket rude hen til nyde en stimulerende udendørs visning. En hektisk hjemmekontor med kontinuerlig mund trafik, drej skrivebord til ansigt mod rummet, tilbyder klientel seværdigheder og skabe en omringede opholdsområde for dig.

Soveværelse Bliss

Sindsro af en salig soveværelse er forstærket af en fantastisk karnap. Nyd sjæl-beroligende afslapning på en overdådigt chaiselong, nipper dine foretrukne varme drikke og curling op med en spændende roman. Glide de loppetjans liggestol i knus af glas arc og pryder den personlige nook med sidebord, lille bogreol og Gulvlampe alle på toppen af et rum-definerende, smuk tæppe.

Spisestue Deliciousness

En ubrugt spisestue karnap er omkring så spændende som et stykke tørt toast. For et aflangt vindue plads, skal du placere en oval spisebord på langs i vigen. Udfylde en petite spændvidde med et rundt bord eller høje bar bord og taburetter. Brændpunkt glasvægge brug balance. Udligne rummet ved at placere en lignende-vægt buffet mod den modsatte væg. Smør op toasty nook med en diskret gruppe af planter og montering skulptur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com