Ideer til dekorere en lille lejlighed med fotos

December 16

Ideer til dekorere en lille lejlighed med fotos

Du har taget nogle fantastiske fotografier gennem årene, men de sidder inde i et fotoalbum du aldrig kig på eller endnu værre, en mappe på din computer. Bringe dem ud i åbne, som du blæse disse fotografier til store billede størrelser og bruge dem til at dekorere din lille lejlighed.

Fotokunst

En af dine panoramaoptagelser en byens skyline, en azurblå kyst eller de vilde rum af junglen bliver illustrationen til væggene. Uanset om du bryde billedet op i tre separate paneler og installere dem sammen som ét stort stykke eller sprænge fotografi til plakatstørrelse, placere billedet bag sofaen, sengen eller på en accent væg, hvilket gør billederne mere fremtrædende i din indretning og dækker de små rum i lejligheden med en dramatisk design.

Foto væg

En hukommelse mur af fotografier i forskellige størrelser, rammer og steder kan fylde væggen fra top til bund. Eller Vælg de tolv foretrukne fotografier og arrangere dem som et ur på væggen. Tilføje et sæt af batteridrevet ur hænder i midten, og du vil altid have den korrekte tid. En anden variation omfatter blokerer en del af væggen, male det en kontrasterende farve og arrangere lignende indrammet og sammenfiltret fotografier indeni blokken og derefter tilføje trim omkring skærmen.

Foto møbler

Da pladsen er begrænset, skal du bruge fotografier til at dekorere flere møbler i lejligheden. For eksempel, kan en køkkenbordet holde billeder af venner og familier tapede nedenunder glas bordplade, mens et sofabord kan vise naturskønne fotografier af steder du har besøgt decoupaged til toppen og dækket af et stykke glas. I soveværelset, drage fordel af pladsen over kommoden, forfængelighed eller garderobe, og Placer indrammede fotografier på toppen.

Foto stof

Dekorere lejligheden med foto tekstiler. Du har to metoder til at overføre fotografier til stof: enten udskrive direkte til stoffet eller udskrive til en stryg-på-ark papir. Da dette er en lille plads, tillader denne proces dig at fortsætte et designtema af lagdeling fysiske plads allerede bruges. En smuk fotografi kan blive din Cafe gardiner eller en kaste pude på sofaen mens en familie foto kan blive et ekstra tæppe til sengen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com