Ideer til dekorere en lille soveværelse med hvide vægge

September 3

Ideer til dekorere en lille soveværelse med hvide vægge

Små soveværelser udfordrende for at dekorere, og hvide vægge kan synes kedeligt, men sandheden er, at denne kombination giver dig masser af frihed til at dekorere et soveværelse, der passer til din stil og giver dig plads til at ånde. Nøglen til at arbejde med små rum er at bruge al den plads, du har effektivt, så du kan opleve bekvemmeligheder af ethvert soveværelse uden at føle trangt.

Lyse

Bring farve til hvid soveværelset med tekstiler og teksturer. Med hvide vægge, kan du tilføje enhver farver og udsmykning stilarter, du kan lide, så gå til dem, at du nyder. Vælg et tema som nautiske, med sin lyse rød og blå eller Middelhavet, med rige guld og grøn. Kurvemøbler giver en afslappet udseende til dit værelse. For at tilføje drama, skal du bruge strømlinet sort møbler med en fed rød eller lime grøn farve ordningen.

Kompakt

Med et lille værelse er at gøre mest muligt ud af hver tomme bydende nødvendigt. Udsmykning med dette i tankerne betyder ikke, du nødt til at opgive stil. Når måde at bruge din plads effektivt er at købe varer, der tjener et dobbelt formål. Køb den mindste bed du kan sove på komfortabelt. Investere i møbler med rene linjer og undgå udsmykkede eller overstuffed emner, der optager for meget plads. En stak af dekorative kasser gør en ideel natbord og storage området.

Zen

Minimalistisk og beroligende, Zen soveværelse er ideel til en lille plads med hvide vægge. Med rod-fri at være mantraet for denne udsmykning stil, vil du finde det er ideel til små soveværelser. Neutrale farver, såsom beige, salvie grøn, sort og brun er tiltalende. Vælge møbler med lige linjer, og undgå alt, der er alt for krumme eller forskønnet. Ved hjælp af reoler på væggene, sammen med at holde varer under sengen, vil hjælpe med at holde uønsket fra akkumulere.

Hvidt på hvidt

Hvis du kan lide udseendet af monokromatisk farveskemaer, gør de fleste af de hvide vægge og gå alle hvide i dit soveværelse. Selv om dette lyder sterile, ser det fantastisk. Nøglen til at arbejde med en enkelt farve er at tilføje forskellige nuancer og teksturer til mix for at skabe interesse. Ser for tekstiler, der føler sig anderledes, såsom silke, hør og bomuld. Sætte en tyk, quiltet smide på din seng, og pynte det med hvide puder med chenille kvaster. Hvide møbler runder ud i rummet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com