Ideer til dekorere en lys gul soveværelse

June 1

Ideer til dekorere en lys gul soveværelse

Lyse gule er blandt de mest udfordrende farver til at arbejde med, men det er stadig populær på grund af glæde og energi det egner til et værelse. Udsmykning et lyse gule soveværelse betyder at træffe valg om andre aspekter af rummet til at nedtone eller spille op den lyse maling på væggene.

Koordinerende farver

Når gule er den dominerende farve i et rum, det er bedst at vælge andre farver, der er rolig og at kombinere med gult på en sofistikeret måde for at undgå, at lokalet ser alt for unge eller for travlt. Vælg lyse grønne, grå og hvid for jeres andre vigtigste farver. Små accenter i blå, rød, orange og sort kan også arbejde godt.

Fortsat temaet med tekstiler

Print, der kombinerer gul med din markeringsfarver tilføje juble til rummet uden lysstyrken ved at blive for meget. Afhængigt af din indretning, kan 1930s pastel udskrifter tilføje et element af Art Deco-æra lune. Geometriske prints eller tekstureret stoffer er et passende valg for moderne indretning. For Victoriatidens stilarter, vælge William Morris eller Charles Rennie Mackintosh reproduktioner, der kombinerer mørkere nuancer af gul med andre rige toner.

Koordinere eller kontrast med tæpper

En gul tæppe kan arbejde i et rum med gule vægge uden at kigge alt for stærk. Du skal blot vælge enten meget lys eller mørke nuancer, som sennep; nuancer, der er næsten brun er især supplerer hinanden. En bleg beige tæppe er også passende. Hvis væggene ikke er alle gule, overveje tæppe med et mønster, som en fed blomstermotiver design.

Møbler Focal Points

At bringe lyse gule møbler i lyse gule soveværelse kan være overkill. Vælg i stedet møbler i medium mørk naturligt træ toner, eller malede møbler i de samme nuancer som accent farver fra dit værelse tekstiler og tæpper. Tilføje et par rige eller lyse farver til blandingen for at gøre indretningen energiske uden at være for påtrængende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com