Ideer til dekorere en morgenmad Bar

January 5

Ideer til dekorere en morgenmad Bar

En morgenmadsbar i køkkenet giver ekstra plads til prep arbejde, spisning og andre aktiviteter. Normalt strækker sig fra køkkenbordet backsplash. Nogle barer er af samme materiale som resten af bordplader til sammenhold og nogle er lavet med en anderledes overflademateriale for kontrast. Pladsbesparende versioner er monteret på væggen i mindre rum, såsom lejligheder. Ideer til dekorere dem omfatter temaer, der passer ind i enhver Boligindretning stil.

Kaffe Bar tema ideer

For kaffe gør elskere, at have et par af dine yndlings kaffe sirup og smagsstoffer ved hånden hver morgen for en funktionelle samt dekorative plads. Line flasker op på tælleren og sætte håndpumper på dem, som dem, du ser i caféer. Hvis der er plads, skal du placere en cappuccino og kaffemaskine på tælleren mod væggen. Ellers brug en dekorativ kaffekande for at holde drikkevare varm, mens du sidder der. Købe en sukker og flødekande sæt, der svarer til den farve og indretning i dit køkken sammen med dekorative shakers for kanel og chokolade drysser. Placer på et keramisk eller plast tema bakke til at matche eller en sølv eller spejlet bakke for et klassisk look, der passer til ethvert rum. Hvis der er et skab over morgenmadsbar, dekorere nederst med guld eller sølv kroge til at hænge kaffekopper fra. Ellers, fremvise et par af dine favoritter fra en kaffe cup træ.

Vin eller drik tema ideer

For vinelskere, skal du bruge området til at fremvise din samling. Vin reoler kommer i alle former og størrelser, fra dem, som du angiver på køkkenbordet til dem, som du kan montere nedenunder skabene eller hænge fra loftet. Gør det samme med din vinglas. Hvis din morgenmadsbar er monteret mod væggen, hænge dekorative hylderne over det at placere disse emner på. Hvis blandet drikkevarer er noget, kan alle dine flasker og glas blive fremvist på samme måde. Tilføje en dekorativ beholder til hus røre pinde og små paraplyer. Placer en karaffel sæt centrum og bringe i en champagne spand til chill dine foretrukne drikkevarer, mens du venter.

Madlavning eller bagning tema ideer

For en kok eller bager gør ved hjælp af yderligere plads for en prep område mest mening. Line dekorative dunke langs bagkant af det at holde mel, sukker og andre hæfteklammer. Hænge et spice rack på væggen eller fra bunden af kabinetter til at have alle dine favorit hemmelige ingredienser i reach. Omfatte en rack for kogebøger og dekorative opskrift boks så godt. Fremvise en hjemmelavet krukker af pasta eller madolie. Tilføje andre små apparater eller redskaber inden for rækkevidde som blandere, fødevareproducenter eller kageruller. Udfør udsmykning en morgenmadsbar med supplerende skærebrætter i træ eller glas.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com