Ideer til dekorere en seng

June 4

Ideer til dekorere en seng

Din seng er velsagtens det mest intime sted i dit hjem, og når det kommer til boligindretning, det fortjener særlig opmærksomhed. Om det er klædt i simple, dæmpede farver eller stablet højt med romantiske puder, den måde vi dekorere vores senge siger en masse om vores personligheder, vores svagheder og selv vores drømme. Med lidt tænkning og et par kreative ideer, kan du sammensætte en varm, indbydende bed, som du kan se frem til at synke ind i hver aften.

Dimensionering op din ramme

Til at begynde, tage et godt kig på din sengeramme. Gør det passer ind i stuen? Hvis du stadig bruger den nøgne metalramme, der fulgte med din madras, er det tid til at opgradere til noget bedre? Tænke på den måde, du sover; Hvis du gerne hænge dine fødder ud i slutningen af sengen, kan du overveje at springe en slæde seng eller andre ramme med en solid footboard. På den anden side, hvis dit bed udseende tabt i et stort soveværelse, kan en slæde seng, himmelseng eller andre store ramme give en god omdrejningspunkt for rummet. Hvis du deler din seng med en væsentlig anden, Sørg for at få hans input, og være parat til at gøre nogle kompromiser, hvis nødvendigt.

Nu, Vælg din lagner. Silke og hør føles dejligt, men de kræver særlig pleje og er dyre at vedligeholde, så tænke grundigt, før du køber dem. Bomuld er altid et godt valg, og det er tilgængelig i næsten alle prisklasser. Hvis du har lyst til splurging, gå til høj-tråd-count bomuld ark; de føler sig bedre på din hud og stå op til års brug. Vælge ark i dækkende farver eller tynde striber for et klassisk look, eller mønstre til at gå mere fed. Broderede pudevår låne et romantisk touch. Husk på, at pudebetræk går igennem en masse slid og ælde, så du måske ønsker at købe et ekstra sæt og holde det gemt væk når det første sæt begynder at se lidt træt.

Covers og lag

Tæpper, tæpper, dyner, sengetæpper og sengetæpper--valget kan synes endeløse og forvirrende, men tager trøst fra det faktum, at der ingen er rigtige måde at klæde din seng. Først og fremmest holde praktiske overvejelser i tankerne. Hvis du bor i et klima med en kold vinter, vil en dyne med en dyne cover holde dig varm om natten uden at kvæle dig. Hvis temperaturen har tendens til at variere natten--- og især hvis du bor i et sted uden central aircondition eller varme, og er mere prisgivet af udsving i temperatur---købe en række tyndere lag, som alle-sæson tæpper og bomuld dyner, så du kan tilføje eller tage væk som nødvendigt. Det producerer også en blødere, mere foranderlige look, som du kan variere med enkel tilføjelse af en farverig dynen foldet på tværs i fodenden af sengen.

Lege med puder

Dekorative puder er et populært valg for dressing en seng, og det er her, du virkelig kan spille med forskellige effekter og gå så sprød og formelle eller legende og romantisk som du ønsker. Blødgøre en træ eller jern hovedgavl med to firkantede Euro puder i dekorative shams. (Euro puder også komme meget praktisk for læsning i seng.) Du kan holde din sovende puder mod euroen puder for en sprød, dynamisk look. For en prikken over i'et, placere små dekorative puder foran din sovende puder, enten i mønstre og tekstiler, der koordineres med Euro puder eller i sjove og overraskende farver, at trækker øjet. Ved at bytte ud forskellige puder og shams, kan du have en seng, der ændrer sin karakter efter dit humør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com