Ideer til dekorere en smedejern Arch

October 26

Ideer til dekorere en smedejern Arch

Smedejern buer foreslå døråbninger i haven rum. Udsmykning en smedejern bue med levende vinstokke, kan friske afskårne blomster, strenge af lys eller utraditionel materialer skabe en romantisk, duftende eller magiske velkommen. Når evaluering ideer til dekorere en smedejern arch, overveje den stemning, du ønsker at fremmane, miljøforhold, og om Dekorationen er til en særlig lejlighed eller til sidste gennem årene.

Skabe en stemning

Overveje den stemning, du vil oprette. Rigelige røde roser snoede op og omkring en bue fremmane romance. Blåregn vinstokke giver en traditionel look med en midlertidig show af betagende lilla blooms og attraktive kantede grene. For en usædvanlig haven med rigelige personlighed, eksperimentere med en blanding af årlige og flerårige vinstokke i en konfetti af farver. Nat-blomstrende vinstokke som moonflower give en duftende adgang til en aften haven. Falske blomster, kunstneriske ornamenter i vejrbestandigt materiale og ferie lys tilføje legende rører til et barns haven eller et bryllup procession.

Vurdere placeringen

Hvis din bue er i et fast sted, og du ønsker at dekorere det med levende vinstokke, er det vigtigt at evaluere dens miljø. Sikre, at mængden af lys eksponering buen modtager og betingelserne i den omgivende jord er egnet til vinstokkene du agter at plante. Du kan supplere dårlig jord eller placere vinstokke i plantageejer kasser. Du kan ikke ændre lys, så for at sikre blomstrer det er afgørende, at de planter du vælger er passende. Buer i mørkere hjørner af haven er passende for skygge-elskende slyngplanter som ivy eller for udsmykning med nonliving materialer som strenge af lys og kunstnerisk udsmykning.

Særlige lejligheder

Udsmykning en smedejern bue til en særlig lejlighed giver plads til eksperimenter med afskårne blomster, fordærvelige varer og nonliving materialer. En temafest kan omfatte hængende baubles fra arch--ornamenter, sports team remedier eller fotografier af æresgæst. Balloner og streamers forbedre en haven jubilæumsfest; afskårne blomster supplere et bryllupstema. Til aften parter, forbedre levende vinstokke med snore i hvid eller farvet lys, pas på ikke for at forstyrre blomstrer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com