Ideer til dekorere en stue med fotografering

August 29

Fotografering er "hver mands" kunstform, så selv den mindste dygtige fotograf til at skabe smukke billeder af familie, venner og andre interesser. Fremhæve dine bedste billeder eller fotografier, som du køber, med stilfulde rammer og måtter betyder nyder tingene elsker du hver dag. Uanset om du bruger et fotografi eller et hundrede, er brugen af billeder til at dekorere din stue en tiltalende måde at oprette din plads.

Gå store

Du kan oprette drama i en stue med en stor foto vægmaleri eller ekstra store indrammet foto på den ene væg. Ved hjælp af en foto-vægmaleri eller stor foto i jeres nulevende rum skaber et omdrejningspunkt og kan diktere farvepaletten for hele rummet.

For eksempel, bruge en ekstra stor close-up billede af en rose i flor og derefter koordinere farverne i rose med pyntepuder på den sofa og tilbehør. Bære farvetema gennem hele rummet med yderligere mindre indrammet steg billeder på sofaborde og sideborde.

Grupperinger

En gruppe af lignende tema fotografier skaber interesse i en stue, når hang over en pejs eller sofa. Tage din sort-hvid eller sepia-tonede billeder af dine børn eller familie og mat og ramme identisk. Varierer størrelsen af billeder og rammer, herunder mindre beskåret fotos og store 8 - ved 10-tommer billeder. Hænge i en ikke-lineær mønster at danne en iøjnefaldende collage.

Foto hylder

Smalle "flydende" hylder, som hylder, skjuler de kantede parenteser, der tillægger væggen, kan hænge i forskellige ordninger til at dekorere en stue. Hænge foto-hylder "galleri stil" af foring dem langs en lang væg bag sofaen eller over en tabel, og derefter placere forskellige størrelse indrammede billeder på hylderne. Du kan også hænge billeder "collage stil" af varierende højder og længder af reoler til at tilføje mere interesse for ordningen med foto.

Drama Spot

Adresse at foyeren ved hjælp af fotografier til at definere plads i stuen. Ramme en stor foto af 11 af 14 inches med en æstetisk interessant dekorativ ramme og hænge det over en lille hall tabel eller Præsidiet. Match farverige glasvarer og dekorative elementer til de dominerende farver i foto at binde rummet sammen og trække besøgende yderligere i beboelsesrum.

Vintage indsamling

Perfekt til stue shabby-chic, indramme dine foretrukne antik eller vintage familiebilleder i forkerte dekorative eller antikke rammer i sølv og guld metaller. Bruge forskellige størrelse billeder og billeder, så de kan lægges i lag på et sofabord, kaminhylden eller ende tabel. Klynge dine fotografier rundt i bunden af en vintage lampe til at afspejle din shabby-chic stil.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com