Ideer til dekorere en Teenage drengs soveværelse

October 16

Ideer til dekorere en Teenage drengs soveværelse

Som din søn vokser, kan de gamle fly, tog og biler ikke arbejde så godt længere. Når du tænker på forskellige ideer til dekorere en teenage drengs soveværelse, er det vigtigt at lade ham udtrykke hans talenter og interesser samt skabe et rum, der vil tjene ham godt indtil han går væk på college eller får sit eget sted. Der er et par temaer, der kan blive afholdt som standard, når det kommer til unge mænd og en af dem kan udvides på afhængigt af enkeltperson smag og stil.

Rockstjerner & berømtheder

Alle har idoler. En teenager kan selv en dag drømmer om at være en rockstjerne eller celebrity. Hvis hans interesse i musik, skal hans foretrukne guitar eller andre instrument center fase i hans værelse. Finde hvordan man dekorere en teenage drengs soveværelse kan også betyde udvider på de traditionelle plakater af hans helt. Illustrationer, der kan flyttes ind i hans første kollegieværelse rum eller bachelor pad er en fantastisk måde at begynde at hjælpe ham figur ud af hans true udsmykning stil. Du kan tage tema selv yderligere ved at skære ud musiknoder til at hænge på væggene eller endda stencilling berømte film citater sagt af hans foretrukne skuespillere.

Sport & Hobbyer

En anden favorit valg af de forskellige ideer til dekorere en teenage drengs soveværelse er sport. Hvis han tilhører et bestemt hold i skolen, der er et godt sted at starte. Hvis han har en favorit til at se, er dette også en stor genstand opbygge hans plads omkring. Andre individuelle sportsgrene som skateboard eller Golf kan indarbejdes ved hængning værktøjer (eller delvis abstrakt versioner) på væggene som illustrationer. Andre eksempler er bygge "half pipe" reoler til trofæer eller andre souvenirs; ud over at tage billeder af ham og hans venner, engagere sig i deres foretrukne aktiviteter og laver collager for kunst. Dette kan også omfatte fritidsinteresser såsom indsamling, klubber på skolen eller noget, han bruger sin fritid at gøre.

Biler & transport

I tilfælde af en bestået ned arvestykke samling som gamle tog, biler eller fly modeller, det kan blive indarbejdet da regne ud, hvordan at dekorere en teenage drengs soveværelse. Ved at bygge eller købe hylder til hus indsamling og tilføje mere voksen indretning som færdselstavler eller indrammet kunst kan du designe en helt ny plads omkring gamle temaer. Dette gør det muligt for din søn at stadig være stolte af hvad hans far eller bedstefar gav ham samtidig at skabe en mere moden atmosfære til at huse dem i.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com