Ideer til dekorere en Teenage pige soveværelse & stue Combo

May 31

Ideer til dekorere en Teenage pige soveværelse & stue Combo

Teenage piger har typisk deres egne visioner og ideer om, hvad deres soveværelser vil se ud. Farver, tema og opsætning af rummet bør gøre teen og hendes venner føler sig trygge i rummet. Hvis din teenager er så heldig at have et soveværelse med en stue-området, kan du dekorere begge rum til at komplementere hinanden uden at ligne en plads. Konsultere din teenager idéer til farve, stil, tema og opsætning af rummet til at skabe et rum, hun kan virkelig nyde.

Vægge

Visuelt adskille de to områder ved at male væggene i soveværelset området én farve og opholdsområde en anden-- men komplementære--farve. For eksempel, maling soveværelse vægge chokolade brun og opholdsområdet er væggene fuchsia, hvis disse hendes valgte soveværelse farver. Alternativt kan du bruge tapet i ét rum, der indeholder den samme farve på væggene i andet området. Brug møbler for at opdele rummet, hvis der er ingen vægge eller arkitektoniske division, og hun ønsker at være ligesom to forskellige værelser.

Tekstiler

Strøelse, glarmestre, tæpper og andre tekstiler skal arbejde sammen, men skiller sig ud i hver plads. For eksempel, forene de to værelser ved hjælp af matchende pyntepuder på seng og sofa, men forskellige mønstre eller farver på sofa stof og sengetøj. Eller bruge solid farver i opholdsområdet med mønstrede accenter og mønstre i soveværelset med solid accenter. Sengen kan have en gul og lavendel blomstermotiver dyne med lilla pyntepuder mens stue sofa eller stol kan være lavendel med gule og lavendel stribet eller polka-prikket pyntepuder.

Møbler

Soveværelsesmøbler og siddemøbler bør supplere hinanden og ser naturligt sammen. For eksempel bruge et glas og smedejern sidebord i sofaen, hvis hun har en smedejern hovedgærde. Position cirkulære sofa eller to stole foran sengen står over for den modsatte retning, hvis det er en lang, snævre rum, og du opretter opholdsområdet. Brug en stor åben reol eller placere et skrivebord og hutch combo back-to-back med en bogreol af samme størrelse for at visuelt oprette en mur mellem områderne. Overveje en media center eller makeup tabel i opholdsområdet, især hvis det vil også tjene som teenagers dressing område. Bruge opbevaringsmøbler, såsom en storage osmanniske, hvis ekstra lagerplads er nødvendige.

Tilbehør

Accessorize begge værelser med elementer at tilføjer til indretning og funktion af rummet. Matchende lamper på natbordet og ende tabel vil visuelt samle pladsen og give ekstra belysning. Potteplanter eller blomster arrangementer kan gøre rummet føler mere indbydende. Bruge en dekorativ rumdeler, hvis teen ønsker hendes soveværelse og stue at være privat fra hinanden på lejlighed, men ikke hele tiden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com