Ideer til dekorere en Tiffany blå soveværelse

April 9

Ideer til dekorere en Tiffany blå soveværelse

Tiffany blå er en farve der er forbundet med smykker company Tiffany & Co. og er bedst beskrives som en farve svarende til turkis eller Robins egg blå. Hvis du har set en Tiffany & Co smykker box eller shopping taske, så du ved præcis, hvad farven ser ud. Skabe en harmonisk balance i dit soveværelse ved at kombinere Tiffany blå med andre farver.

Vægge

Male væggene i rummet i Tiffany blå og hvide vandrette eller lodrette striber. Ligeledes kan du male monokromatiske striber, som ved hjælp af Tiffany blå og en anden blå nuance, er enten mørkere eller lysere end Tiffany. Brug theTiffany blå som en farve for en accent væg, hvor den ene væg er malet i blå og resten af væggene er i en neutral farve, såsom hvide eller beige. Du kan endda male resten af væggene i meget lysere nuance af blå.

Sengetøj

Dække hele sengen med den karakteristiske Tiffany blå eller kombinere hvide lagner og pudebetræk med en blå sengetæppe. Du kan også mikse og matche sengetøj med andre neutrale farver såsom brun eller beige. Supplere blå med orange eller brug andre nuancer af blå. Bruge stribet eller blomstermotiver lagner og pudebetræk.

Vindue behandlinger

Matche farven på dit vindue behandlinger med farven på dine vægge. Du kan bruge samme Tiffany blå farve, eller hvis du vælge to eller flere farver, male vindue behandling med accent vægfarve. En neutral farve er også passende for vindue behandlinger. Du kunne også matche farven eller udskrive dit vindue behandling med samme farve eller udskrive som dit sengetøj.

Tilbehør

Dekorere en Tiffany blå soveværelse med farverige tilbehør såsom Tiffany blå smide puder, lamper, dekorative nick-nacks og kunst. For noget lidt mere subtil, dekorere soveværelse med tilbehør i naturlige materialer som vævede kurve og område tæpper kombinere tilbehør i den umiskendelige blå farve med tilbehør i naturlige materialer og neutrale farver som en beige lænestol accent med en Tiffany blå kaste pude.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com