Ideer til dekorere en ungdoms- eller Teen soveværelse

October 10

Udsmykning soveværelser for teenagere er en vanskelig opgave for enhver forælder eller værge, fordi typografier ændre så meget med hvert år der går. Det bedste bud er at skabe et rum, der bruger din teenager favorit farver og mønstre. Glem ikke at inkludere mindre dekorationer, der kan nemt blive ændret ud hvis hendes smag ændres.

Vægge

Ændre vægfarven kan let ændre en hele rummet og gøre ting udseende friske og nye. Selv tapet er et godt valg. Lysere farver, som grøn eller gul, arbejde for de fleste teenagere, men dit barn kan foretrække noget lysere og lysere, som bleg pink eller lys grøn.

Når du har vægfarven på plads, arbejde på at finde ting til at hænge på disse vægge. For eksempel kan din teenager som en plads, hvor hun kan hænge billeder af sine venner, som en stor opslagstavle eller store magnetiske bord. En anden mulighed er at fremhæve illustrationer eller plakater af film, som hun kan lide ved udformningen af disse billeder.

Tilbehør

Tilbehør er de ting, der satte et værelse ud, og du vil helt sikkert brug for din Ungdom feedback på dem. Spørg din teenager til eget udsmykning idéer; Du kan blive overrasket over, hvad han kan lide. Tænk over puder i accent farver som sort og rød, og de andre mindre elementer, din teenager kan bære at college: en bordlampe, blyantsholder, video game stol, og endda et par udstoppede dyr. Disse elementer ser godt ud når vises på en neutral baggrund, såsom en malet boghylde.

Møbler

Typen af møbler du kan bruge i rummet bør vokse med din teenager og dit hjem. For eksempel, investere i en drømmeseng eller futon, hvis du planlægger at bruge rummet som et kontor senere eller hvis din teenager ønsker at tage møbler ind i hendes første lejlighed.

Finde møbler, der fordobler som lager for at holde alle elementerne din Ungdom holder. Skriveborde med opbevaring indbygget i top og bund er en god mulighed, som er plast opbevaringskasser, der glider ind under sengen. Dette holder rod i rummet til et minimum. Male et par reoler til at matche de forskellige farver i soveværelset.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com