Ideer til dekorere et 576-Square-Foot hjem

August 6

Ideer til dekorere et 576-Square-Foot hjem

Mindre boliger er undertiden benævnt sommerhus Sommerhuse eller hytte-stil hjem. Udsmykning et lille hus indebærer anvendelse af de rigtige farver og emner omkring pladsen. Hjælp af forkerte poster gør rummet ser rodet og alt for travlt. Ideer til dekorere en lille 576-square-foot hjem indebærer at finde måder at skjule ting og gøre brug af pladsen du har til rådighed.

Vælge de rigtige møbler

Vælge et stykke af møbler og bruge det som knudepunkt i huset. En L-formet sofa placeret langs den ene væg tjener formålet med en sofa og gør gæster føler sig hyggelig. Fylde rummet med flere stole eller en sofa og en loveseat tager oppe lødig sand landbrug i hjemmet. Med en L-formet sofa er gæsterne ansigt til ansigt med hinanden. Følg det samme princip i andre rum i huset, plukke et stykke møbel til at fungere som omdrejningspunkt. I soveværelset, overveje at plukke en stor hovedgærde eller baldakin og bruge minimal dekorationer.

Slå op

Trække øjet opad, gør rummet føler større og mere rummelige. Udsatte lofter er en mulighed, fordi så snart du indtaster rum, du straks se op og mærke det indviklede arbejde ovenfor. Du fokusere mere på pladsen ovenfor og mindre på manglen plads i hjemmet. Falske spær fastgjort til loftet opnå det samme look for boliger, der mangler udsatte lofter. Mange hjem forbedring butikker tilbyder hule spær specielt til dette look.

Multi-use stykker

Bruge elementer, der har mere end én brugen for at undgå at tage op plads i hjemmet. En spillebordet giver underholdning, men dække top med en dug eller dekorativt udskåret træ og det omdannes til et køkkenbord. Sommerhus hjem udsmykning foreslår at bruge gamle kufferter som ende tabeller og sofaborde i en mindre hjem. Kufferterne tage op den samme mængde plads som en traditionel tabel, men tilbyder et væld af opbevaring inde. Eller tilføje opbevaring osmannerne til huset, der tjener som både opholds- og ekstra opbevaring.

Åbne den

Vælge lysere farver i dit hjem, for at åbne op i rummet og gøre det føles som om det er mere end 576 kvadratfod. Brug den samme vægfarve i hele huset, snarere end at ændre vægfarven i hvert værelse. Den mere variation af farver, du bruger, til mere travlt og mindre rummet ser ud. Hænge spejle omkring plads samt, for at reflektere lys og yderligere åbne op hjemmet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com