Ideer til dekorere et hjem med Aqua blå vægge

July 27

Aqua eller turkis, er en blå-grøn nuance, som du kan bruge til at forbedre ethvert rum i dit hjem. Male vægge aqua til straks indgyde rummet med vitalitet og farve. Du kan bruge aqua væggene som baggrund for flere forskellige udsmykning temaer, såsom beach eller retro-inspireret.

Strand tema

Farven aqua afspejler den blå-grøn nuance af havvand, så pynte med en beach-inspireret stil. Ved hjælp af aqua soveværelse eller stue vægge som inspiration, forbedre plads med lys og luftig tekstiler, såsom florlet hvid gardiner og naturlige wicker eller rattan møbler. Skabe et sammenhængende udseende ved at øge en seng med en aqua Talsmanden, eller en stue sofa med aqua pyntepuder. Vise havet glas eller muslingeskaller i turkis-tonet glas apoteker krukker.

Vintage stil

Hvis et værelse funktioner pastel aqua vægge, supplere det med andre candy farver til at skabe en charmerende vintage stil. I soveværelset, accent bløde aqua vægge med en pink, hvid og aqua seng quilt og antikke mælk glas vaser fyldt med lyserøde roser. Hvis dit køkken har aqua vægge, gå til en retro diner look ved at tilføje strejf af lyse rødt. Hænge hvid bomuld gardiner med røde kirsebær designs, og vælg rød apparater såsom en blender eller foodprocessor.

Aqua og hvid farve ordningen

Sprød hvid indretning accenter og møbler vil give lyse aqua vægge en ren, frisk udseende. I stuen, dekorere med en sofa og loveseat set byder hvide linned eller bomuld polstring. Oprette en sofistikeret look med mørke brun træ møbler, såsom en matchende sidebord, sofabord og underholdning center sæt. En afslappet hvidkalket træ spisestue bord og stol sæt vil supplere et køkken med aqua vægge.

Tropisk Touch

Give et værelse med levende aqua vægge en tropisk flair. Brug citrus farver som orange, lime grøn og citron gul, når udsmykning. Hvis du ikke har råd til at tage en tropisk ferie, bringe en smule af emner til din veranda. Maling veranda vægge aqua og plain hvid Flet møbler lyse gule. Forbedre plads med store potteplanter. Oprette en ø-inspirerede badeværelse ser med aqua vægge og tropiske fisk--inspireret tilbehør.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com