Ideer til dekorere haven Arbor med Garland

September 8

Ideer til dekorere haven Arbor med Garland

Hvis du har et almindeligt, enkle Lysthuset i haven, kan så du eksperimentere med flere udsmykning ideer at pynte din arbor. Du kan dekorere din haven arbor til en særlig lejlighed - såsom et bryllup i din have - eller blot til at betale hyldest til en særlig ferie som Thanksgiving. Bruge naturlige materialer så vidt muligt som silke eller plastik blomster ikke vil være i stand til at modstå vejr betingelser overarbejde og vil gøre din have arbor vises usoigneret og endda billigt.

Skov Arbor

Skabe udseendet af en skov på din haven arbor ved at dække det med grene, mos og grønne områder såsom fern kviste. Gå på en tur gennem en nærliggende skov for at samle dine materialer. Du ønsker at flette grene gennem espalier af din arbor eller vedhæfte dem til toppen og siderne af arbor med floral wire. Nestle mos og kviste skov pyntegrønt, f.eks bregner, blanke Magnolia blade eller andre skov løv, ind i hullerne. Endelig, drapere en krans af kogler på tværs af toppen af arbor. Du kan gøre denne krans af snor kogler sammen med lange strimler af floral wire. Kombinationen af disse elementer skaber en naturlig, fredelige look.

Ferie Arbor

Hvis du holder en event i din have under ferie måneder, overveje indpakning din arbor med en krans af stedsegrønne grene og nåle. Du kan købe denne krans fra en lokal børnehave eller en ferie træ farm. Du kan drapere den stedsegrønne garland over toppen af arbor, og lad det hænge ned begge sider. Sikre garland med lidt blomster wire. Kjole op arbor i endnu mere af en ferie ånd fra beliggende røde bær kviste, ferie træ ornamenter og selv ferie lyser gennem espalier af arbor. Du har oprettet instant charme til din baggård ferie fest om aftenen.

Blomst kæde

Gøre en "blomst kæde", der kan være draperet over din have arbor. Du kan bruge enhver form for blomst og en lille floral wire til at gøre din blomst kæde. Dog har nogle blomster--som Tusindfryd--ideelle stilke til at bruge kun blomsten selv. For at gøre en daisy kæde til din arbor, skal du bruge din tommelfinger til at opdele en daisy stilk om halvvejs ned dens længde. Derefter tråd en anden daisy stilk gennem denne spalte, og fortsætte denne proces, indtil du har en lang kæde af daisy garland. Bland dette med stedsegrønne garland, og sikre at din arbor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com