Ideer til dekorere med antikke møbler

September 20

Ideer til dekorere med antikke møbler

Antikviteter er ikke bare gamle møbler og tilbehør, de er en invitation til fortiden. Et værelse er betydeligt forbedret når antikke artefakter er indarbejdet til at bortvejre kedelig ensartethed og en kedelig indretning ordning. Klæd din næste rum ved at dekorere det med antikke stykker, der har historie, formål og æstetiske værdi. Arrangere din plads til at skabe knudepunkter på de antikviteter, du elsker at gøre det nemt for seerne til at identificere sig med dem.

Forvitret møbler

For at give et værelse eller hjem en levede i føler, vælge antikke stykker, der har en forvitret look. Slidte træ, gned eller tilhugget off maling eller rustent metal giver en afslappende følelse til indretning. Brug forvitrede møbler, når du ønsker at indføre en behagelig føler til en traditionel stil hjem. Hvis din antikke stykke ser fint strukturelt, men har brug for en smule af touch op før du bruger det som en indretning stykke, overveje, slibning og malerarbejde eller farvning for at give det en frisk udseende. Krakeleret maling teknikker eller en gned hvidtekalk kan gøre en antikke stykke ser forvitret og samtidig have en pæn udseende.

Historiske periode

Hvis du elsker den victorianske periode eller får et kick ud af 70 erne flower power indretning, gør et tema ud af en bestemt tidsperiode. Find stykker, der falder inden for denne tidsramme at skabe et afbalanceret og harmoniserede look. For eksempel, par victoriansk stil møbler med udarbejde udskæringer godt med en antikke testel eller et sæt af gamle velour gardiner. Pynte din udskårne møbler med antik doilies til en delikat, feminint touch. Brug møbler og tilbehør af den tidsperiode, du har i tankerne at gøre temaet ser naturligt i et værelse.

Moderne og antikke Mixup

Genoplive udseendet af et kedeligt værelse ved at blande antikke møbler med moderne indretning. Ved at kombinere et par elementer såsom en ekstravagant stol eller overdådige lysekrone med støbte contemporary sofa eller en moderne geometrisk tæppe gør et værelse ser friske og engagerende. Parre det nye med gamle for en inspireret værelse, placere hvert stykke i et område, hvor det kan distribuere sin visuelle vægt jævnt. Når du bruger stærkt tekstureret stykker, gå med en neutral farve ordning til at undgå en kakofoni af flere mønstre, teksturer og farver.

Gøre gamle emner til attraktive Decor

Ikke kaste denne ældgamle værktøjskasse eller forkerte samling af glas; Giv det et nyt liv som accenter til dit hjem. Overveje at gøre værktøjskassen et hjem til potpourri eller slå glasvarer til votives for Flydelys. Nogle antikke "junk" kan omdannes til skat ved at inkorporere det med et andet stykke af møbler. Et stykke af en jern risten når toppet med glas kan gøre en attraktiv sofabord; en del af antikke klud kan arbejde for at dække op en blank mur. Kig på din gamle emner og tænke på måder at give dem et andet formål.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com