Ideer til dekorere med træ

October 14

Ideer til dekorere med træ

Der er grundlæggende udsmykning idéer med træ såsom hårdttræ gulvbelægning eller et træ spisestue sæt. Du kan også dekorere dit hjem med træ i forskellige måder at gøre det føles naturligt eller moderne. Træ korn tilføjer mønster til et værelse uden at være overvældende. Træ toner er også køn neutral og arbejde med mange forskellige design stilarter.

Trævægge

Du har måske allerede træ vægge i dit hjem. Paneler behøver ikke at se forældede eller retro. Dekorere rummet som en hyggelig lodge at vise træ. Opdater eksisterende paneler ved at male eller Hvidte det til at lyse op i rummet.

Tilføj din egen træ væg til et værelse. Et træ væg fungerer som et samlingspunkt og tilføjer interesse. Dette behøver ikke at være paneler. Udbudt tynde plader ud balsatræ at tilføje naturlige materialer til et moderne værelse. Forskyde længder af panelerne, så sømmene ser forsætlig. Pletten paneler forskellige farver. Prøv denne væg behandling på en accent væg, så rummet ikke ser alt for travlt. Balsa paneler kan også arbejde som en interimistiske hovedgærde.

Træ finer tapet er en anden mulighed for at tilføje ægte træ til vægge. Dette tapet kan have et træ korn mønster eller en fordybning.

Bjælker

Bjælker kan tilføje interesse for højt til loftet. Bjælker også hjælpe dig med at definere pladsen i en åben grundplan. En elektriker kan installere ekstra belysning i bjælker. Male træet samme farve som din loftet for en hytte look. Pletten bjælker en mørk, sort eller brun for ekstra drama i en rustik eller moderne værelse.

Træ tilbehør

Lede efter usædvanlige træ husholdningsbrug tilbehør til at pynte et bord eller tilføje en økologisk flair til et måltid indstilling. Du kan finde træ vaser eller skåle til at tilføje et element af overraskelse til rummet.

Udsmykning temaer

Forskellige træsorter udtrykke forskellige følelser og temaer. Mahogni eller kirsebær træ kan gøre et rum føler sig mere elegant og formelle så kan du bruge det i en spisestue eller stuen. Pine kan være forbundet med rustikke kabinetter eller sydvestlige stil møbler. Zebrawood er en eksotisk materiale, der kan være omdrejningspunktet for et moderne værelse.

Træ pletten

Prøv en usædvanlig plet farve på træ kabinetter eller ende tabeller. Plette din møbler en ebony farve for at tilføje drama i et moderne værelse. Grøn eller blå plet hjælper en plads til at føle sig mere afslappet og tilføjer farve. Sørg for, at træben på eksisterende møbler, såsom en sofa eller stol også koordinere med pletten farve.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com