Ideer til dekorere min pejs med Lannon sten

November 5

Tilføje en luftig føler til din pejs område med lannon sten. Materialet har en historie om at være den hvideste og stærkeste kalksten på markedet. Ægte lannon sten er brudt fra et rev, der strækker sig over de store søers område. Det er opkaldt efter en Vermont landsby hvor der stadig er flere kalksten stenbrud. Siden 1950 bruger virksomheder navnet lannon sten for at antyde kvaliteten. I dag, bære flere grå, buff og gule sten også den berømte navn.

Boxy overflademønster

Lannon flise er skåret i firkantede former, som kan bruges til at oprette en flade og ensartet overflade af subtile geometriske mønstre. Korte og lange rektangulære figurer med varierende grader af lysstyrke kan bedst passer til moderne og eklektisk hjem interiør. Sten mønstre med en identificerbar række varme og kølige buff toner giver en pejs sten facade en up-to-date stemning. Afslut denne overvejende modulære look med et sæt af sølv pejs tilbehør.

Trekantet areal

Semi-flad sten med pitten Opret en rustik pejs sten facade. Trekantede stykker af lannon sten besidder en naturlig fornemmelse. Assorteret lannon sten med kantede kanter kan holde din pejs vises koldt i mangel af en brændende ild. Nogle ordninger af lannon pejs sten kan ser konstruerede, så vær forsigtig, når udsmykning med trekantede figurer; deres arrangement skal se logisk. En matchende lannon flise surround lavet af tynd rektangulær lameller vil tilføje en følelse af orden til denne pejs facade stil.

Flad plade overflade

Tykke lange plader af lannon sten har en lyse udseende. Lannon kommandoer opmærksomhed, især når sammenstillet nær mindre stykker af sten. Brug lannon sten som heldragter skorstenen eller mantel materiale til at tilføje lysstyrke til en ellers mørk eller trist udseende pejs område. Drej til lannon, når de søger en enkel, men effektiv måde at opdatere din pejs uden at skulle renovere sin helhed. Dens spændende konsistens tilføjer stil til din eksisterende pejs materialer. Dekorere en nye lannon skorstenen eller mantel med messing eller kobber elementer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com