Ideer til dekorere skrå lofter

October 23

Skrå lofter kan vise sig udfordrende at dekorere. Et skrånende loft kan gøre et rum ser enten klaustrofobisk eller dramatisk. Tilpasse dit design ordning omkring vinklen på loftet for at tilføje drama og arbejde med de andre indbyggede elementer i dit hjem.

Male himlen

Mens du ikke kan fysisk flade ud et skrånende loft, kan du bruge paint til at skabe illusionen af en mere åben, luftige plads. Bring sky indendørs med brug af himlen blå maling. Loft malet himlen blå giver en dramatisk kontrast til væggene. Det adskiller loftet som sin egen dekorative element og den lysere farve begynder at aftage, gør rummet synes højere og bredere.

Faux ovenlys

Opret en åbning i de skrånende loft at bringe lys ind i rummet og gøre den reducerede højde fra loftets vinkel føler mindre undertrykkende. Et vindue kan føjes til en vinklet loft på øverste etage. Vinduet vil være parallel med hældningen på loftet og vil synes at være et tagvindue i rummet. Sådan windows omtales også som loft vinduer. Disse type af windows bør ikke være dækket med tunge behandlinger, fordi de bidrage til at ventilere den øverste historie. Brug en dekorativ ramme eller farvede vindue film til at tilføje en dekorativ effekt til området vinklet loftet uden at afbryde luftstrøm fra vinduet.

Opbevaring Hideaway

Indsnævret væggen direkte under en vinklet loft behøver ikke at gå til spilde. Bruge denne plads til opbevaring. Placer en bank af lave hylder, et skrivebord eller en kort kommode i dette område. At adskille lagerområdet fra resten af rummet og gøre det til et skab, hænge gardiner fra en stang fastgjort til loftet bare hvor det begynder at hældning. Dette gør dobbelt told ved at skjule vinklen på loftet og skabe et separat, privat sted i plads til opbevaring, undersøgelse eller læsning.

Dekorative Trim

Gøre din vinklet loft stjernen i rummet ved at tilføje dekorative bjælker. Synlige bjælker på tværs af en vinklet loft tilføje interesse for et værelse. Indendørsarkitekt Charles Faudree beskrevet, hvordan dette element blev brugt i en spisestue, at fordoblet som en skærm værelse for en muslinge samling. De mørke, fritliggende træbjælker suppleret de naturlige farver af muslingeskaller og gav pladsen, et lidt rustikt udseende og mere afslappet luft. Men dekorative bjælker kan også forbedre et mere moderne design med anvendelse af rene, strømlinet bjælker malet i en farve kontrast med væggene.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com