Ideer til dekorere soveværelser i grøn & lilla

September 11

Ideer til dekorere soveværelser i grøn & lilla

Mens lilla og grøn kan synes som alt for robust af et farveskema for et soveværelse, er det faktisk en meget jordnær farvekombination taget fra naturen. Grønne blade ramme alle lilla blomster som Violer og iris og visse frugter og grøntsager som aubergine og druer. Fordi lilla og grønne nuancer besidder sådanne lysstyrke og energi, har du mange karakteristisk udsmykning muligheder.

Claude Monets åkander

Måske er det mest berømte eksempel på en harmonisk anvendelse af lilla og grøn i kunst Claude Monets "åkander." Denne populære serie af malerier gør et passende punkt til inspiration for ethvert soveværelse. Male væggene en meget lys nuance af lilla eller grøn, og pryde væggene med reproduktioner af Monets malerier. Sengetøj tage på farver flyder ind i hinanden a la Monet, af tie-dyeing dem våde udseende, lilla og grøn. Accent bed i en matrix af pyntepuder i pastel nuancer af lilla og grøn. Til gardiner, vil lag af ren og skær grøn og lilla chiffon echo dette våde effekten af farve. Binde gardinerne tilbage med satin grønne bånd svøbt omkring lilla silke blomster som violer, iris eller hortensiaer.

Nautiske tema

Nautiske tema værelser har traditionelt en masse af blå, hvid og undertiden gult eller guld. Imidlertid er udnytter lilla og grøn en moderne måde at sætte et spin på en traditionel tema. Mens lilla og grøn kan virke alt for robust til et nautisk lyst soveværelse, Husk på at lilla og grøn sandwich blå på farvehjulet, så disse farver er ikke så langt fra blå. For eksempel, stencil skibe på dine vægge i en nuance af blå-lilla, såsom azure. I stedet for stenciling blå vand på dine vægge, tilføje bølger af grønligt vand, såsom aqua eller turkis. Fortsætte erstatte blå på denne måde, når det kommer til sengetøj og vindue behandlinger. For eksempel, er blå og hvide striber en fælles tenet af nautiske temaer; azurblå og hvid eller aqua og hvid striber er en passende erstatning. I stedet for guld eller gul ankre på puder eller tæpper, bruge metallisk grøn ones.

Frugtagtig tema

Forskellige frugter i naturen--som limes, grønne druer, blommer, lilla druer og acai bær--kom i lilla eller grøn. Alle disse frugter har rige levende farver, der gør for en elektrificerende farveskema. Mesh lime grøn med lyse lilla alle rundt i lokalet. For eksempel, suppleant vægge i enten farve til at oprette en energigivende atmosfære. Fortsætte med at skifte disse farver på denne måde med dit sengetøj, vindue behandlinger og tæpper. Tilføje overdimensionerede dekorative stykker frugt på værelset for sjov. For eksempel har store glas druer eller en stol i form af en kæmpe kalk.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com