Ideer til dekorere uden for et almindeligt hus

September 29

Ideer til dekorere uden for et almindeligt hus

Forbedre bremse appel og værdien af dit hjem med nogle udvendig udsmykning, der kan være så simpelt som at plante blomster eller så kompliceret som at tilføje en veranda på forsiden af dit hus. Plain huse er nemme at dekorere da det ikke tager en masse at forbedre deres udseende og mange ting kan gøres billigt for at dekorere ydersiden af huset.

Udvendige Finish

Ændre den udvendige finish af dit hjem for den hurtigste og mest dybtgående forbedring i sit udseende med noget så simpelt som ny maling. Vælg farver, der passer godt sammen for at opnå en fantastisk hjem makeover på et almindeligt hus. Mere involveret forbedringerne af udvendige finish omfatter nye vinyl sidespor, stuk eller mursten, alle kan forbedre dit hjems udseende, værdi og energieffektivitet.

Vindue skodder

Tilføje vindue skodder for at forbedre dit hjems udvendige indretning. Vindue skodder kommer i mange stilarter og figurer for at føje et karakteristisk udseende til dit hjem, med muligheder for funktionelle eller ikke-funktionelle skodder lavet af træ, vinyl eller metal. Bortset fra en æstetisk fordel giver funktionelle udvendige vindue skodder en ekstra foranstaltning af sikkerhed mod indbrud og uvejr.

Landskabspleje

Bruge et attraktivt landskab for at opbygge curb appel og hjem værdi, mens skaber en afslappende hjemlige omgivelser til at nyde med familie og venner. Dyrke en sund og grøn græsplæne og accent med en bred vifte af blomstrende planter, lavt voksende buske og små træer. Arranger dem i mulched senge med kanter, der er veldefineret og let at klippe rundt ved hjælp af kantning materiale eller fliser. En dam, vandfald eller græsplæne møbler skaber et omdrejningspunkt for et mere interessant og afbalanceret landskab.

Belysning

Lys dit hjem med accent belysning langs fortove og omkring posten døre tilføje interesse i løbet af aftenen. Placer en projektør til spotlight huset eller andre omdrejningspunkt i landskabet, og tilføje dekorative lanterner på pæle til lys fortove og markere indkørsler.

Hjem tilføjelser

Opbygge et ekstra værelse eller veranda på dit hjem til at ændre sit udseende og få beboelsesrum. Ansætte en hjem designer til at hjælpe dig med at sikre, at hjem tilføjelse kampe hus og vil ikke se ud som det er blevet tilføjet på.

Erstatte taget

Erstatte tag for at ændre udseendet af dit hjem og beskytte det mod elementerne. Taget udgør en anselig del af visningen af dit hjem, og asfalt tagdækning helvedesild fås i mange farver og stilarter, der gør taget en attraktiv egenskab af dit hjem.

Udendørs strukturer

Bygge en pergola eller havepavillon, der tilføjer interesse til dit hjem og tilbyder et sted at slappe af med familie og venner. Indarbejde disse i landskabet som knudepunkter i din græsplæne og haven, så den accent huset og bringe balance til landskabet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com