Ideer til dekorere under et flygel

July 20

Ideer til dekorere under et flygel

Størrelsen af din plads til flygel, du vælger, er vigtige, ifølge Steinway & Sons klaver fabrikanter, og sammenholdelse din indretning til rummet og klaver er også. Din under klaver dekorationer skal supplere de værelse og klaver farver, ikke overvælde rummets størrelse. Din indretning bør også tilføje til det klassiske klaver udseende i stedet for at forklejne det.

Gulvet

Udsmykning under din flygel begynder med gulvet Du bruger. Instituttet som musikinstrumentet high-end hviler er en vigtig del af udsmykning processen, som det fastsætter grundlaget for hvad der følger. Hvis skinnede-til-en-gloss trægulve bliver rummets samlede foundation, tilføje et orientalsk tæppe direkte under din flygel, fremhæve sin tilstedeværelse. Hvis tæpper er din foretrukne foundation, skal du vælge en skarp hvid farve som kontrast med din ibenholt sorte piano. Hvis din flygel er brun franske provins i farve og stil, dekorere gulvet under med en fransk tæppe.

Indendørs klatring plante

Bruge en enkelt blomst vin til at dekorere under din flygel. En indendørs blomstrende, klatring vin vil være ideel som et supplement til din flygel og støjfrit værelse. Enkelt vin vil skille sig ud og understrege klaver. Placer blomstrende vin pot ved siden af et af benene længst væk fra tastaturet, men stadig står over for gæsterne. Vind vin og blomster op enkelt klaver benet for effekt. Som vin vokser, drapere det over ende af klaver nærmeste blomsterkrukke under--- og væk fra tastaturet---for underholdende eller beskære tilbage, således at det næsten når toppen af klaver. Indendørs blomstrende omfatter vin bougainvillea, hindbær ice, lilla lidenskab vin og passion blomster.

Gå fransk

Fransk Provincial designet flygler kalder for kurve af blomster under musikinstrument, i overensstemmelse med den franske kærlighed til blomster. Farverige ordninger congregated på midten af gulvet, gøre direkte under flygel, et kraftigt indtryk. Variere udseendet af herunder blomster af varierende højder og farver for en mere fransk Provincial ser og gruppere dem tæt sammen, direkte i klaverets center område under. Overfyldte jasmin blomst kurve er en god indstilling og tilføje duft til dit klaver værelse.

Andre dekorationer

Bygge en forhøjning i dit værelse til at fremvise din flygel er en anden indretning, som lægger en statut under dit klaver--- eller i nærheden af et ben eller to. Yderligere ideer til dekorere under din flygel omfatter et spejl, store fotos af pianist i din familie, pianist's foretrukne emner eller kunstværker i overensstemmelse med resten af rummets indretning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com