Ideer til dekorere vægge uden maleri

October 28

Kunstneriske, stilfulde mennesker kan finde sig frustreret når det kommer til at dekorere indvendige af deres lejligheder. Trist, kedelige vægge de fleste af os står over når du flytter ind i en ny lejlighed lader meget tilbage at ønske, men vi får ofte at vide af udlejere og bestyrere, som vi ikke må maling eller tapet. Så hvad er svaret, når du er tvunget til at Glo på fire off-white vægge? Der er mange løsninger, og de er alle overkommelige.

Overføringsbilleder

Væg decals--mønstre og billeder lavet af vinyl eller polypropylen--er populære, fordi de er en overkommelig Boligindretning mulighed, der kan fjernes. Mange hjemmesider sælge slående Vægoverføringsbilleder.

Decals anvendes ved at placere dem fra den væg du ønsker at dekorere og derefter gnide på bagsiden af klistermærke med en flad genstand som en lineal eller plast spackle kniv. Mærkater kan vare i 1-2 år når står ikke over for intens solen. De holder sig nemt til en glat, ren overflade, (hvilket udelukker decal-udsmykning for dem med stuk væg interiør).

Mange online decal butikker tilbyder genanvendelige Vægoverføringsbilleder lavet af vinyl, der kan skrælles og omplaceres eller flyttet til en anden væg, hvis det ønskes. Decals vil ikke efterlade et pletten eller markere bag, og skrælning off langsomt og omhyggeligt vil sikre, at ingen væg maling er taget med decal.

Stof hængninger

Tænk på stof hængninger som tapet uden engagement. Du skal bruge stivelse, en paint roller, en maling pan og en valgte stof.

Måle og skære klud efter dimensioner af væg- eller del af væggen--at være dekoreret, sætte stivelsen i en maling pan og anvender stivelsen til del af væggen for at være dekoreret med en maling rulle. Holder stoffet på plads med stifter og forsigtigt men fast glat den med en flad genstand til at fjerne knopper og bobler. Webstedet udlejning udsmykning anbefaler, at visse stivelsen overholder stoffet jævnt som du glat din måde på tværs af afsnittet hele stof imens stivning væg nedenunder efter behov.

Før dekorere en væg med stof, først beslutte, om du ønsker at dække en hel væg eller oprette et vægtæppe med en ramme rundt om den.

For at placere et andet stof panel, match designet langs kanten. Gentag trin.

Omkring vinduer og døre, efterlade en 1-tommer overlapning med loft og gulv.

Stof overlapning skal skæres, når stoffet er helt tørre. Det vil derefter skæres ren og let, og enhver svind vil indtruffet før du trimme.

Når du bruger en stiver i sprayflaske, Sørg for at sløre kanter af loftet og gulvet til at undgå over spray. Hvis du vil fjerne stoffet fra en væg, skræl ene hjørne løs, så forsigtigt begynde at skrælle stof ud af væggen panel af panelet. Hvis stoffet ikke skrælle nemt, dæmpe stoffet med vand ved hjælp af en våd svamp, og det bør komme ret off.

Vægkunst

Hængende vægudsmykning i stedet for maleri kan synes som en indlysende mulighed, men hvad mange lejlighed beboere ikke tager i betragtning er den brede vifte af muligheder for vægkunst, der ikke indebærer indrammede malerier eller indrammet udskrifter. En let men iøjnefaldende tilgang er at bruge en lille kuriositet kabinet med en glasdør som en slags tredimensionelt collage stykke. Inde i kabinettet kan være en samling af smykker og fotografier, kunstfærdigt arrangeret enten skildre en betydelig personlig begivenhed eller emne af betydning (dvs. en graduering, barndomsminder, familiens memorabilia).

Du kan også bruge tørret dekorative grene og græs til at dekorere en væg. Anvendes på en måde, snedig, smagfuldt indrettet, kan tørrede grene og græs dramatisk ændre udseendet og fornemmelsen af en plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com