Ideer til dekorere væggene med Stencils

March 3

Ideer til dekorere væggene med Stencils

Væg stencils kan tilføje interesse og indretning til dine vægge uden besvær eller omkostningerne ved andre efterbehandling processer. Stencils tillade dig at skræddersy design til din smag og livsstil, i modsætning til tapet, der skal søges gennem for at finde en brugbar mønster.

Ord på væggen

Tilføje ordlyden til dine vægge med brev stencils og en maling farve, der supplerer accenter af din indretning. Stave ud inspirerende ord som "elsker," "håber," "familie" eller "lykke." Overveje stave ud et vers af din yndlings digt, eller sang så godt. Præcisere din familie efternavn eller fornavne på børn eller teenagere værelser. Der findes mange typer af skrifttype stilarter og størrelser på håndværk og hjem interiør butikker.

Brugerdefinerede kanter

Oprette en brugerdefineret kant på din væg uden at skulle beskæftige sig med frustrationerne af tapet. Vælge en enkelt stencil figur, eller en kombination af et par figurer at male omkring toppen af væg eller stol jernbane højden på dit værelse. Måle afstanden mellem hver figur at opretholde konsekvent afstand for et professionelt udseende. Bruge forskellige farver maling og skifte mellem dem, eller bruge en enkelt farve, der supplerer indretning på værelset.

Fool-Proof vægmaleri

Oprette et vægmaleri med flere forskellige stencils, der følger den samme stil eller tema. For et barns værelse, hånd-maling en legetøj boks på midten af væggen og brugen stencils legetøj hele boksen legetøj. Brug camouflage stencils til at oprette en simpel vægmaleri til teenagedrenge, der er interesseret i de væbnede styrker. Bruge stencils af sommerfugle, hjerter, sko og andet tilbehør til et teenage piges værelse. For et land-tema køkken, male en rullende grønne hill og bruge stald, horse og ko stencils til at fuldføre vægmaleriet. Bruge simple geometriske figurer i farver, kontrast på de vigtigste væggen farve til et moderne look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com