Ideer til DIY lille badeværelse Remodeling på et Budget

March 5

Ideer til DIY lille badeværelse Remodeling på et Budget

Paisley mønstre og spraglet farveskemaer var alle vrede i 1970 ' erne, men hvis du ønsker dit badeværelse til at afspejle den tid, vi lever i nu, så du kan have at ombygge det. Der er flere ting du kan gøre for at gøre din hyggelige lille dametoilet ser større og mere opdaterede uden at skulle tilbringe en arm og et ben.

Holde VVS

Den første regel af remodellering et badeværelse på et budget er at forlade den VVS, hvor det er. Din vask, toilet eller brusebad kan handles til en ny, men et nyt skal sidde hvor den forhenværende sig engang sad. Ikke kun er nye VVS for svært for den gennemsnitlige DIY'er til at installere, men det koster betydeligt mere end remodeling uden omarrangere VVS.

Segned

Wainscoting er en type af paneler, der anvendes kun på den nederste del af en mur. Dette kan give dit badeværelse et helt nyt udseende og er let nok for de fleste amatør remodelers at gøre på egen hånd. Når wainscoting, Husk at holde det simpelt. Vælge en neutral farve, der vil være i stil i mange år fremover.

Brug spejle

En enkel trick til at gøre en lille værelse ser større er at tilføje spejle. Med små badeværelser, vil tilføje tre spejle omkring forfængelighed eller vask køkkenbordet gøre at nook vises meget mere rummelige. Passe spejle på væggen for at spare endnu mere plads. Dette er også et billigt projekt, der kan gøres af næsten alle.

Ikke erstatte--Refinish

Hvis din køkkenbordet, Badekar eller brusebad ser dateret eller beskadiget, har du ret til at overveje at udskifte den. Men før du slippe af med det helt, overveje lakering det i stedet. Lakering er en proces, der involverer dækker op den gamle overflade med en ny. Denne proces kan bruges til at give et helt nyt look til en gammel og forældet badeværelse. Lakering kan spare dig for en masse arbejde, såvel som penge.

Lakering en bordplade kan gøres uden professionel hjælp. Dog lakering en balje tager forberedelse og dygtighed, og bør forsøges kun af en erfaren gør-det-selv. Hvis du er fortrolig med brug af barske kemikalier og anvende finish, hyre en professionel. Opgaven kan være ganske farligt.

Accent med tilbehør

Ændre, hvad du absolut nødt til at ændre--som flisebelægning, maleri eller resurfacing-- så lad resten af den badeværelse makeover opnås gennem tilbehør. Male væggene en neutral farve, og tilføje lyse håndklæder og tæpper til at gøre rummet pop. Udskift din badeforhæng med en ny, moderne. Hvis du har en stand-up brusebad med en dør, kan du selv fjerne døren og tilføje et badeforhæng for at accent rummet. Ændre dit badeværelse fittings, såsom håndtag på skuffer, kan hane håndtag og lamper, også gå en lang vej i remodeling for en relativt lav pris.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com