Ideer til efterbehandling en Attic-værelse

September 13

Ideer til efterbehandling en Attic-værelse

Efterbehandling en kvist kan give dig en masse mere boligareal. Hvad du beslutter at gøre med den ekstra plads er dit valg, men før du gør enhver remodeling, sidde og planlægge alting ud.

Attic mellemrum brug at opfylde bygningsreglementer og kræver normalt en ekspert til at sikre de er sikkert for dig at bebo, så henvende sig til en professionel loftsrum specialist hvis du skal.

Legerum

At sætte et legerum i loftet er en god idé, fordi lav headroom ikke vil være et problem. Du kan oprette ét stort rum eller har en plads til drengene og én for piger. Du kan endda tilslutte de to områder med en tunnel.

Opbygge et loft-stil sovende område på enden. Denne plads kan holde et par senge og et TV. Sørg for, at stigen adgang til loftet er sikkert for dine børn at bruge.

Du kan også ønsker at have et andet badeværelse ovenpå i loftet for dine børn at bruge.

Kviste kræver normalt en anden udgang for nødsituationer, så sørg for du gør denne del af dit loftsrum planer.

Værelser

Forvandle dit loft til gæst kvartaler. Hvis du ikke har nogen ekstra plads på de vigtigste gulvet, kan så loftet være perfekt. Hvis det er muligt, omfatte en badeværelse.

Soveværelser bør placeres ud over hinanden, hvis rummet tillader. På denne måde dine gæster har en smule af privatlivets fred.

Træning værelse

Sætte en workout plads i dit loft. Sørg for du har ordet forstærket og bruge lyd-bevis materiale, hvis det er muligt, for at forhindre støj fra rejser nedenfor.

Du kan have et område dedikeret kun til frie vægte. Du kan oprette et separat rum til hus din træning udstyr, såsom dit løbebånd, cykel, multi-use maskine og endda TV.

Overveje at medtage en lille badeværelse i dit loftsrum planer og sørg for at tilføje en bruser.

Sørg for at din øvelse udstyr vil passer op ad trappen i loftet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com