Ideer til en 13-Square-Foot badeværelse

September 18

Ideer til en 13-Square-Foot badeværelse

Tretten kvadratfod synes næppe stor nok til et skab, endsige et badeværelse. I meget gamle huse, kunne hvad er nu badeværelset have været en skabet en gang. Heldigvis, mange mennesker har stillet for begrænsningerne i et lille badeværelse og udviklet strategier for at gøre løbet attraktivt og håndterbare.

At gøre en entré

En af de mest forstyrrende elementer i et lille badeværelse kan være en indad-åbning af døren. Overveje at gøre rummet mere sejlbar med en lomme-skydedør. Købe en ny dør eller eftermontere den eksisterende dør. Fjerne rammen rundt om døren. Inde i væggen er der som regel plads nok til en skydedør.

Klatring vægge

I et 13-square-foot er en stor designmål at få alt muligt fra gulvet. Ser til håndvaske og toiletter, der er væghængte, forlader rummet klart under dem. Toiletter og håndvaske er beregnet til hjørne rum samt midt mur. Kig på storage-systemer, der har hængende stænger og lavvandede hylder og placeringer. Et system, der stikker kun 6 til 8 inches fra væggen og når loftet kan udvide opbevaring uden at tage gulvplads. Yderligere lagerplads kan findes bag vægge. Forsænket reoler kan oprettes mellem to studs i en eller flere steder.

Vælte barrierer

Ifør windows, ikke gardiner, persienner eller overveje ætset glas for privatlivets fred. Ideelt set vil et andet badeværelse rumme et brusebad, Badekar eller begge dele. Hvis dette er din eneste badeværelse, kunne du flise brusebad område gulv til loft, oprette en flisebelagt gulv højderyg til direkte vand mod afløbet og cap med et brusebad gardin hang på en cirkulær ramme. Professionel rådgivning, men ville være kritiske hjælp i håndtering af sådanne en omfattende renovering.

Lad indefra og ud og udefra i

En af de bedste måder at gøre en lille badeværelse synes mere rummelige er at give fremragende ventilation. Uanset om du holde et eksisterende vindue, tilføje en kraftig udluftning fan eller omfatter et tagvindue i dine planer, gør sikker på der er en måde for luft i dette lille rum til at virke frisk på alle tidspunkter. Rummet vil synes større som følge.

Holder fakta og tal

Selv hvis du gør kun et par ændringer til dette lille værelse, holde en notesbog ideer som du planlægger. Af afgørende betydning, naturligvis er målinger--ikke bare gulvplads, men også hvor langt døren stikker, hvor vinduet ligger og hvor højt loftet er. Dette er virkelig en tre-dimensionel projekt, og at have tilgængelige tal, når du har brug for dem vil spare både back-kontrol og frustration.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com