Ideer til en 14 - årig drengs soveværelse

February 27

Ideer til en 14 - årig drengs soveværelse

Da forældre og teenagere sjældent blive enige om noget, kan dekorere din 14 - årige søn soveværelse præsentere en række udfordringer. Mens hans fokus kan være på æstetik, kan dit være på komfort og funktionalitet. Ved hjælp af hans interesser som inspiration til rummets tema og indretning, samt dine ideer til lagring og organisation, kan hjælpe dig med design et værelse, der er både sjovt og funktionelt.

Temaer

Overvej din teenager interesser og hobbyer, når du vælger et tema eller farve ordningen for sit soveværelse. Hvis han har en interesse i sport eller musik, bruge det som inspiration til et tema. For en sports tema, male væggene hans favorit hold farver. Indarbejde sports memorabilia i rummet ved at hænge en jersey på bagsiden af hans dør, flag på hans væg, et basketball net over hans dør eller give ham en baseball bønne taske stol til afslapning. For et tema, musik, hænge plakater af hans yndlings bands og musikere og give ham en dyne med instrumenter på det. Ved hjælp af et farveskema af jordfarver eller hvid og flere nuancer af blå er et alternativ til et tema.

Senge

Med så mange stilarter af senge på markedet er din teenager ikke begrænset til en standard tvilling eller fuld størrelse seng. Køjesenge er en mulighed, hvis din teenager har ofte venner ophold slut. Mange køjesenge har skrivebord knyttet, som kommer i handy for laver lektier. Loftsenge er en lignende indstilling. Disse typer af senge har indbygget skrivebord og stuverum nedenunder at gøre mest muligt ud af sin plads. Forskellige stilarter af twin og fuld størrelse senge er også tilgængelige med indbygget skuffer og opbevaring. Hvis din søn tilbringer en masse tid i sit værelse underholdende venner, er madrasser og sovesofaer en mulighed.

Omdrejningspunktet

Et knudepunkt er det vigtigste punkt af interesse i din søns værelse. Bruge hans interesser som inspiration til at skabe et brændpunkt. Placer en stor indrammet plakat eller billede af din teenager favorit person, dyr eller film over hans seng til at tjene som sit værelse omdrejningspunkt. Hvis din teenager nyder maleri eller tegning, skabe en collage af hans kunstværker og gøre som omdrejningspunkt. En personlig hovedgærde kan også være i fokus i hans værelse. Dekorere et hovedgærde i stof, eller gennemføre sportsudstyr fra hans favorit sport i hovedgærde, såsom et hovedgærde lavet af baseballs, surfbrætter eller hockeystave. En anden mulighed er at gøre hans loftet omdrejningspunktet ved at male det til at ligne himlen.

Decor

Hvad du putter i din teenager's værelse er lige så vigtigt hvordan du dekorere det. Et skrivebord og stol er vigtige elementer at tilføje til din søns soveværelse, fordi de giver ham et behageligt sted at studere. Bog hylder eller andre reoler er brugt til at huse bøger, trofæer, dvd'er, cd'er og dekorative elementer. Brug stort rum dividers til at udpege et område til sover, studerer og spille. Et udvalg af storageløsninger holde din teenagers værelse organiseret og ryddeligt. Nogle muligheder omfatter opbevaring totes eller cubbies for legetøj, spil og sport udstyr; et pegboard for hatte, slips og seler; en over-the-door sko rack til sneakers og under seng opbevaring for out-of-season tøj.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com