Ideer til en Ammans Nook

August 30

Ideer til en Ammans Nook

En Ammans er uformelle indgangen til dit hjem, ofte via en bagdør, der er almindeligt anvendt af børn, familiemedlemmer og kæledyr eller side. Den typiske Ammans i en familie hjem ender med at blive en del skab, del Mødeforum og del organisatoriske center. Opretter en krog i din Ammans, vil chock fuld af stil og organisation, fokusere på plads og sikre dig og din familie gøre mest muligt ud af denne forstuen.

Opbevaring reoler

En Ammans ender ofte med at blive hjemsted for rod og masser af den. Kæmpe kampen mod rod ved at tilføje opbevaring reoler til din Ammans nook; tænker lodret og tilføje opbevaring på højere steder også gør mest af pladsen i dit hjem. Tilføje kurve til dine hylder til nem sortering og organisation. Masser af ting kan gå i din kurve, herunder årstidens tøj (vinter hatte og vanter, sommer bugspray og solbruning lotion) og pet tilbehør, herunder snore, legetøj og godbidder. Noget du typisk nå til som du afgår huset kan nemt gemmes på en af disse Ammans nook hylder i en attraktiv kurv.

Bænk og stole

En bænk, perfekt til glidende sko og støvler på og ud og for at hjælpe små får sko på og slukker, er ideel til en Ammans nook. Afhængig af plads, kan du også tilføje to små stole til din Ammans nook; de ekstra siddepladser vil også styrke den "Fjerne dine sko" regel i mange hjem, især under regnfuld eller snedækket betingelser.

Skrivebord

Under reoler, tilføje et lille stykke af træ, ligesom et skrivebord eller bordpladen, der fungerer som et skrivebord. Placere en telefon, sørger ekstra mobiltelefonopladere, ekstra nøgler og nødhjælp kontakt oplysninger på bordet for varer vigtigt at hverdagen er tilgængelige let som du indtaster eller afgår dit hjem.

Maling

Lukke sig op jeres Ammans nook med lyse farver, som tre hvide vægge med en fjerde væg i en lyse pop krikand blå eller lilla. En anden idé er at male tre vægge en blød orange, mens tilføjelse af en fjerde accent væg af dyb lilla eller en kontrasterende farve. Dette er en forstuen, selvom det er en uformel forstuen, og gør det en attraktiv plads vil altid efterlader et varigt indtryk på gæsterne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com