Ideer til en Arts & håndværk værelse

January 14

Ideer til en Arts & håndværk værelse

Et velplanlagt kunsthåndværk værelse giver en håndværker et sted at arbejde komfortabelt i en inspirerende atmosfære. Uanset om det er en fuldt pakket hjørne hutch eller et helt dedikeret rum, crafters har brug for plads til at arbejde og gemme tilbehør kræves til kreative projekter.

Arbejdsområde

En stor arbejdsplads i form af en counter, skrivebord eller staffeli med en ledsagende levering tabel er afgørende for en arts and crafts room. En ergonomisk stol eller taburet er en bonus for en kunstner, der skal sidde i lange perioder. Ligeledes krævede er stikkontakter og nem adgang til plads for værktøjer. En bordplade værktøj caddie eller en pegboard reolvæg huse de nødvendige værktøjer og hyppigst anvendte forsyninger. En delt kunsthåndværk værelse får siddepladser for yderligere kunstnere eller familiemedlemmer, der tilbringer tid i rummet.

Opbevaring

Hylder, er skuffer, skabe og containere nødvendige for korrekt opbevaring af papir, tekstiler, maling, lærred, træ, glas og andre komponenter, kunst og kunsthåndværk. Den ideelle kunsthåndværk værelse vil have en væg, counter eller reoler område for færdige varer skal oprettes på displayet. Ekstra lagerplads til årstidens friske forsyninger er et plus.

Arbejdsforhold

Ekstra plads til en work-in-progress at angives på displayet for kunstneren til at undersøge for eventuelle ændringer er en velkommen ide i et rum, kunst og kunsthåndværk. Korrekt belysning er afgørende for en kunstner, der arbejder med farve, indviklede mønstre og miniature elementer. Overhead lys armaturer, gulv eller tabel lamper og dagslys er nødvendige for den kunstner eller crafter at se ordentligt, når du arbejder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com