Ideer til en Baby Nursery

August 29

Med en baby på vej er der mange ting ud over tøj og bleer til at blive klar. Udsmykning og indretning nursery kan være en spændende oplevelse, som du beslutter dig på et farveskema, tema og stil. De mange muligheder kan være overvældende, men stole på din smag og barndom favoritter til at oprette en speciel plads til din baby.

Farve og Design-ordningen

Når du designer din baby nursery, træffes beslutning om et farveskema eller tema hjælper i planlægningen indretning for resten af rummet. For at undgå at skulle repaint rummet eller ændre dens tapet efter et par år, er det bedst at undgå baby temaer og vælge et design, der vil vokse med barnet.

Have det sjovt at vælge en indretning. Du kan vælge en børnerim eller klassisk historiefantasi karakter, såsom mor gås eller Peter Plys. Hvis Dr. Seuss bøger eller "Sesame Street" holde glade barndomsminder, overveje en farvetema baseret på primære farver og skabe vægmalerier eller stencils af hovedpersonerne.

Der er mange generelle temaer, der også kan være farverig og legesyg, som et cirkus, havet liv, jungle, landbrugsdyr, nautisk, eller solen, månen og stjernerne motiver. Eller du kan bruge en designstil som din guide og oprette en viktoriansk, country, moderne eller moderne planteskole. Andre baby nursery decor ideer er Noahs ark, Peter kanin, Disney-figurer og en alfabet og tal tema.

Møbler

Når farve og design i børnehave er fastslået, kan børnemøbler vælges som supplement til indretningen. Som med farveskema, tænke ud over de nyfødte år. En god investering er en krybbe, der konverterer til et lille barn seng i en stil, der fungerer godt med din Planteskole tema. Koordinere krybbe strøelse, samt vindue behandlinger og gulvbelægning, til at matche dit tema.

Når du vælger møbler til en børnehave, Husk at less is more. En barneseng, puslebord og kommode er grundlæggende møbler du har brug for en nyfødt. Du kan altid tilføje Natborde, en legekasse og et barn-størrelse bord og stol, når barnet bliver ældre.

Et vigtigt stykke af møbler til den lille Planteskole er en gyngestol eller svævefly. Det vil være nyttigt for fodringstid og vuggende baby til at sove.

Forbedringer

For at stimulere din nyfødte, accent børnehave med kalkmalerier, grænser eller stencils, der supplerer tema i rummet. Flytbare væg-klistermærker og applikationer er andre muligheder.

Reoler hjælper til at vise baby nips og udstoppede dyr. Tilføje nogle farve til rummet ved hjælp af væg skulpturer, som balloner, eller indrammet grafik og plakater vise baby-tema billeder. Illustrationen kan ændres hyppigt for at opdatere rum. Dekorative kurve er nyttigt til at holde babyudstyr og forsyninger.

Male eller dekorere lyskontakt plader og vælge en nightlight, der afspejler den børnehave tema. Brug scatter tæpper og vægtæpper til yderligere at forbedre rummets interesse. Vælg belysning, der skaber en bløde og beroligende atmosfære endnu supplerer dit tema. Ved at holde din baby nursery design enkel og tilføje tilbehør for at gøre det farverige, kan du afhjælpe rod.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com