Ideer til en baldakin for et lille barn seng

August 13

Ideer til en baldakin for et lille barn seng

Det er ikke altid let at få sengen småbørn. Dækker seng med en sjov og kreativ baldakinen kan bidrage til at gøre sengetid lettere og endda sjovt. Uanset om din lille tyke har en kærlighed til eventyr, en optagethed af prinsesser eller en fascination med en verden af fisk, med lidt inspiration og nogle ideer til at få projektet startede kan du nemt gøre søvnig-gang speciel for din lille en med et minimum af besvær.

Smuk som en prinsesse

Gør sengetid særligt til din lille sovende skønhed ved at give hende en baldakin passer til en prinsesse. Baldakinen kan være enhver farve, hun ønsker, men lyserød er sandsynligvis det mest populære valg blandt prinsesser i uddannelse. Vælge en lys pink, glitrende stof til toppen og en matchende satin-lignende stof til liner nedenunder. Trim udhæng med flæser eller blonder og tilføje nogle lange bånd i flere matchende nuancer til hjørnerne.

Camp-Out inde

Bringe eventyr ind i soveværelset med en camping telt baldakin. Stoffet skal være nogle typer af nylon eller kanvas, som de materielle telte er lavet af. Hvis du allerede har en stor nok telt, kan du endda bruge den. Sy stof sammen til at passe over baldakinen, og derefter sy paneler i siderne som gardiner. Vedhæfte nogle lynlåse og dit barn vil være klar til nogle bålplads historier til at sende ham ud i søvn drømmer om naturen.

Hypnotiserende mobiltelefon

En mobiltelefon vil tryllebinde små øjne og hjælpe dem med at glide ud til at drømme. Mobilen kan være lavet af alt barnet kan lide. Tælle får er en sød idé. Sy numre på Plys får for at tilskynde optælling i en sjov og afslappende måde. Sy sløjfer på ryggen af får eller andre udstoppede dyr og hænge med bånd fra rammen baldakin. Vælg bomuldsstof i en dækkende farve, der svarer til mobilen for baldakin.

Her suspekt, suspekt

Vedhæfte en blå badeforhæng med fisk design nedenunder rammen baldakin med designsiden nedad. Drapere blå, florlet stof på toppen af rammen og ned ad siderne. Tænde en lav lys og dit barn vil synes, han er i en magisk undersøiske verden. Fisk-pyntet sengetæpper, "Lille Havfrue" temaer eller delfin indretning kan hjælpe med at fuldføre fantasien.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com