Ideer til en blå & Brown Teen soveværelse

March 27

Ideer til en blå & Brown Teen soveværelse

Blå og brun er meget komplementære farver, der er dristige nok til et teen værelse og sofistikeret nok til overordnede godkendelse. Blå og brun soveværelser er blevet en populær trend i teen udsmykning, og derfor er det nemt at finde strøelse og tilbehør i denne farvepalet i de fleste butikker. Ud over sengetøj og tilbehør, tage rummet til et nyt niveau med sjove blå og brun maling farver og håndværk projekter, der giver rummet en creative ser.

Geometrisk mønster

En fantastisk måde at tilføje en meget kreativ look til din brune og blå soveværelse er ved hjælp af et mønster som et brændpunkt i rummet. Bruge en stencil eller maler tape til at lægge et geometrisk mønster på væggen. Male vandrette eller lodrette striber i vekslende blå og brun, eller endda oprette polka prikker i forskellige farver og størrelser. Hvis du vælger at gøre sådan en fed mønster, male væggene i rummet en solid farve, helst en lysere farve så rummet ikke ser alt for lille.

Accent væg

Hvis du ikke er klar til at gå så fed som en mønstrede væg, men du stadig ønsker at være lidt kreativ med din maling valg, male én væg en fed farve. For eksempel male alle vægge krikand eller blå, men gøre én væg skiller sig ud ved at male det brunt. En brun maling farve kan blive for mørkt til at dække hele rummet, men som en accent væg vil det give plads et dramatisk flair. En anden tage på denne metode er at male hele rummet en lys-farvet men varm neutral farve, såsom beige eller off-white, og derefter male én væg lyse blå eller teal. Accent væggen du vælger at male bør være den største og mest centrale væg i rummet, normalt den, din seng sidder mod, eller eventuelt den modsatte væg.

Farverige hovedgærde

Konstruere din egen farverige hovedgærde ud af krydsfiner, pladevat og temmelig mønstret stof. Dækket krydsfiner med pladevat for at give det en lille dimension, og derefter dække bord med blå og brun stof af dit valg. En sjov idé er at dække hovedgærde i et mønster, som blå og hvide striber, og derefter bruge en narresut i et andet mønster, som blå, brune og hvide polka prikker. Brug puder eller smide puder i en dækkende farve til at bryde op de to mønstre.

Neutral møbler

Den store ting om en blå og brun kolorere plan er, at det er let at bruge naturlige-farvet mørkebrune møbler på værelset. Købe en mørk brun skrivebord, natbord og kommode, og derefter placere blå og brun accent stykker på toppen til at indarbejde ordningen i resten af dit værelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com