Ideer til en blå & hvid soveværelset

December 23

Ideer til en blå & hvid soveværelset

Ved hjælp af blå og hvide farver til dit soveværelse indretning vil gøre det friske og hyggeligt udseende. Disse soveværelse farver kan være beroligende og vil give det sådan en ren, sprød appel, vil du ønsker at tilbringe en masse tid i dette rum. Du kan bruge mange temaer i denne type af soveværelse, uanset om det er en gæst soveværelse eller master suite.

Sommerhus stil

En blå og hvid palet vil give et soveværelse en hytte føler. Indarbejde malerier på væggen i pavilloner og frisk udendørs scener. Brug hvide blonder doilies nedenunder din lampe på natbordet, og brug sprøde hvide linned plader. Indarbejde en hyggelig hvid Flet stol eller chaise lounge til hjørne med puder i en koordinerende blå stof. Plaider eller toile mønstre ville fungere godt for denne stil af værelse. Brug hvide nitter gardiner til at tilføje til den hyggelige appel.

Romantisk weekend

Opret din egen lille romantisk weekend ved at indarbejde hvide blonder til dine gardiner og netting eller et florlet stof til en baldakin. Tilføje en mælk glas lampe til natbordet, og indsamle antikke parfumeflasker til kommoden. Brug masser af pyntepuder med blonder trim og bånd til at angive humør til romance. Har en forfængelighed område med en komfortabel stol og bord betrukket med en pjusket blå og hvide feminine stof.

Ocean tema

Blå og hvide farver går godt med seascapes, billeder af måger og sejlbåde. Fylde udsmykkede glas vaser med hvidt sand og et par muslingeskaller drysses på toppen af sandet. Hvis rummet er for en mand, hænge et par båd padler på væggen. Har en smuk model skibet på kommoden eller en indviklet skib i en flaske. Besøg Genbrugsbutikker eller sending butikker at købe andre dekorationer til væggen som en båd rat eller gamle anker. Du kan bruge fed blues i denne stil af plads og forbedre værelse endnu mere ved at have møbler, lister eller sokler i en mørk træ tone.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com