Ideer til en bogreol i gangen

July 7

Ideer til en bogreol i gangen

En entre bogreol ikke kun tilbyder et bekvemt sted til at huse din favorit historier, men kan også hjælpe med at organisere sko, tasker, figurer og andre husholdningsartikler, du bare ikke kan uden leve. Mens mange boligejere se en entre boghylde som unødvendige, kan en boghylde forbedre udseendet af din entre mens tilbyder dig et sted for praktisk hjem opbevaring.

Størrelse

Hvis din entre er lang, Vælg en bred, korte reol eller flere smalle reoler. En enkelt smal reol vil fungere bedre i en kort entre. Sørg for din bogreol er en væsentlig del af gangen men ikke blokere vejen for nogen gå ned i hallen.

Decor

Mens bogreoler kommer ofte prepainted eller allerede færdig, kan du male eller dekorere en reol som du har lyst. Indarbejde stencil design på siden af din bogreol for en venlig, indbydende udseende. Maling pletter eller striber på din reol til en mere moderne, trendy look. Hvis din bogreol er secondhand, overveje malerarbejde det til at matche farven på din entre.

Display

Udover at vise yndlingsbøger, kan din bogreol også hus andre vigtige punkter. Måske har du en samling af indrammede fotografier, der ville se godt på din gangen, eller du har en særlig figur. Hvis du vælger for at vise kun bøger, arrangere dem i en række forskellige måder for en tiltalende udseende. For eksempel, placere nogle bøger opretstående og nogle på deres sider at skabe visuel interesse.

Opbevaring

Hvis du ikke meget af en bog person og leder efter en simpel måde at øge din hjem opbevaring, giver en entre boghylde et praktisk sted til sted sko, støvler, kurve af handsker, skole rygsække, madkasser og selv punge. Placere flere små bokse på din bogreol for nem opbevaring.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com