Ideer til en børnehave rum malet med striber

September 6

Ideer til en børnehave rum malet med striber

Maleri en børnehave med striber er en billig og nem måde at skabe en stemning og tilføje en dobbelt dosis af farve. En stribet børnehave kan afspejle næsten enhver udsmykning udseende eller æstetik, fra "jaunty Martha's Vineyard bungalow" til "slik-farvet sommerhus." Nøje afstemt, blege nuancer er subtile og afslappende--noget både forældre og nyfødte drage fordel af--mens lyse og kontrasterende nuancer energigivende.

Candy værelse

Male Planteskole i et firefarvet stribet mønster byder på søde, slik-farvede nuancer, efter eksempel på en planteskole, fremvist i lejlighed terapi. Vælge tre komplementære pastelfarver, gul, mørk lilla og salmon pink. Købe maling i disse nuancer, plus hvid maling. Masken ned af væggene til at gøre tykke striber af en central farve--f.eks gul--adskilt af vekslende striber i lilla og pink. Forskellige tykkelser af de sekundære striber. På hver side af Rosa og lilla striber, sætte en 1-tommer-tykke bånd af hvid. Male støbning og loftet hvide. Denne ordning er perfekt til forældre, der ikke kan vælge mellem flere børnehave farvevalg.

Cirkus værelse

Par hvide med en bleg udgave af en livlige farver som gul eller orange, til at oprette en børnehave hyldest til et cirkustelt. (Sådan en bemaling fungerer godt, hvis de andre børnehaver indretning er også cirkus tema.) Skitse og maske off en slags sunburst på loftet med hvid og orange striber af lig bredder udstrålende ud fra et centralt punkt. Fortsætte striber ned væggene. Bruge æggeskal hvide og meget lyse orange til at generere en "vintage" farve effekt. Ramme reproduktioner af antik cirkus plakater. Brev barnets navn på en mindeplade i et cirkus-stil skrifttype og hænge det på døren.

Seaside tema

Pryde børnehave med vandrette striber, skiftevis grå og dæmpede lyseblå. Farverne kombineres med vagt nautiske motiv af vandrette striber at blande en planteskole, der ville se hjemme i en Nantucket bungalow. Styrke seaside følelse med oceaniske tilbehør, såsom en pude med et billede af en hval eller en legende lampe med en fisk-formet base.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com