Ideer til en brun badeværelse

November 2

Ideer til en brun badeværelse

En brun badeværelse er perfekt til en bachelor, men du kan tilføje feminin hånd for at give det en eksotiske appel for co-ed badeværelse. Uanset om du arbejder med en brun håndvask og badekar eller har et badeværelse med brune vægge, er der måder at give denne lille værelse æstetiske appel og gør det til en hyggelig, intim sted at tage en lang skumbad. Brown er en neutral farve, så indretningen er kun begrænset af din fantasi og tegnebog.

Metallic accenter

Brune farver behøver ikke at være parret med bronze eller kobber metallic accenter. Sølv tilbehør kan give dette rum en cool, classy appel, ifølge alle badeværelse Designs hjemmeside. Køb spejle, sæbe retter og belysning tilbehør med disse metalliske detaljer til at give dit badeværelse et sofistikeret look. Håndklæder med metallisk trims, kvaster, broderi eller metalliske-farvet bånd grænser gøre rummet synes frisk og elegant. Tilføje vandhaner og bruser dyser i disse metallisk toner gøre dit værelse indretning flow. Overvej at bruge en brun maling, der har lidt af skær til det at øge metallisk udseende, i stedet for en flad maling.

Varme farver

Du kan give dit badeværelse et tropisk udseende ved at øge de varme nuancer af brunt. Tropisk - leder tapet, grænser, tilbehør såsom tandbørste indehavere, sæbe retter og håndklæder i nuancer af grøn, rust og guld toner gøre en kedelig badeværelse virkelig gnistre med en edgy look, ifølge HomeDecor---Online website. Forvandle din brune badeværelse til en fredfyldt oase ved at indarbejde billeder af smukke solnedgange, eller give det en finurlig Caribien ser ved at tilføje billeder af aber svinge fra vinstokke eller male polka dot cirkler på vægge til en eklektisk appel.

Usædvanlige farver

Toner af blå give dit brun badeværelse en følelse af en rolig oase; Brug baby blues, aqua, turkis eller selv mellemlang blues til at lysne de mørke brune. Mange farver kan koordinere med brown, hvis du vælger den rigtige nuance, såsom lavendel, bleg gul, varme fersken nuancer eller endda fuchsia. Få fat i nogle maling chip prøve kort fra din lokale maling butik, og holde dem op mod brune i dit badeværelse. Det er bedst at gøre dette på forskellige tidspunkter af dagen, så du vil vide, hvordan farven ser ud i alle belysning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com