Ideer til en Cafe-tema køkken

June 24

Ideer til en Cafe-tema køkken

Hvis du har nogensinde haft en kop espresso i din favorit café og besluttede du kunne sidde der for evigt, kan så et café-tema køkken være et godt valg. Tager inspiration fra en lokal kaffe butik eller fra fortovscafeer af Europa, og skabe en varm og indbydende rum for at inspirere dine kulinariske kreationer.

Møbler

Oprette en hyggelig spise området med café-stil bord og stole. Caféborde er normalt designet med plads til kun to eller tre personer ad gangen og er lavet af smedejern eller træ; glas-topped caféborde er et andet valg for dette tema. Kigge efter en høj-top café bord, som højden tilfører rummet visuel interesse. Hvis du ikke har plads til en tabel, skal du tilføje taburetter til counter-området for at skabe en afslappet bar.

Vægge

Hvordan du dekorere dit køkken vægge kan sætte scenen for café tema. Start med varme nuancer af brunt, tan, fløde eller gul, og anvende en faux finish for at ligne puds eller gips til en gammeldags Europa føler eller male et vægmaleri af mursten eller sten. En fransk bistro følelse, tilføje mørke træpaneler på væggene. Hvis du ikke er klar til tilsagn om paneler eller en omfattende maling teknik, anvende en café-tema kant rundt i kanten af væggen eller over en stol jernbane. Fortsat temaet café på dine vægge med illustrationer. Hænge indrammede vintage plakater med reklamer for mad og drikke eller kunst med et tema som kaffe eller vin. Og en tavle med dagens menu skrevet på det er et absolut must i enhver café-tema køkken.

Gulvbelægning

Bringe café følelse til gulvet med sort og hvid skakternet fliser. Disse klassiske fliser er almindelige i franske caféer, og tilføje interesse og sjov til rummet. Trægulve er en anden varm gulvbelægning til en café tema. Undgå typiske linoleum eller lys-farvede flise gulve, og i stedet vælge mørkere, varme brune toner.

Tilbehør

For at holde temaet café konsekvent i hele køkkenet, vælge enkel og funktionel retter, tilbehør og sengetøj. For eksempel, er plain hvid fajance retter mest almindeligt anvendt i caféer rundt om i verden. Brug enkle mel sæk eller hvid vaffel væve håndklæder, og holde sig til faste farvede dækkeservietter og klud servietter. Åbne reoler eller glas front frysere kan du vise dine retter og tilføje til café tema; hænge kaffekopper fra kroge nedenunder kabinetter nær kaffemaskinen. Kjole windows med enkle differentieret Cafe gardiner eller en romersk skygge.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com