Ideer til en dreng Hockey soveværelse

October 17

Hvis din søn er en hockey fan, skal du oprette en hockey-tema soveværelset han kan vise til alle sine venner. Omdanne sit grundlæggende soveværelse til hans drøm soveværelse med hockey elementer og memorabilia. Nogle forsyninger, en kreativ fantasi og et par ideer er alt hvad du behøver til at oprette en hockey-tema soveværelse din søn vil nyde.

Vægge

Male væggene i farverne på din søn yndlings hockey hold. Et vægmaleri af en hockey spiller eller målmand i aktion er en god tilføjelse til ethvert hockey-tema rum. Hænge billeder af hockey trøjer, billeder af hockeyspillere og hockey vægkunst på væggene. Anbringe hockeystave ende til at oprette en kant på væggen. Kæmpe hockey klistermærker er også tilgængelige online og på nogle detailbutikker til væggene. Hockey tapet eller en tapet kant er også en mulighed.

Sengetøj

Finde hockey-tema strøelse på butikker eller online. Gå med en generel hockey sengetøj sæt eller vælge din søns yndlings hockey team sengetøj. Hvis du ikke kan finde sengetøj, der viser din søns yndlingshold, gå med ensfarvet sengetøj i farver af hans yndlingshold. Hænge gardiner, der matcher strøelse.

Dekorationer

Dekorere soveværelse med garderobeskabe. Find garderobeskabe, online eller på en yard salg. Male skabene i hockey team's farver og placere dem i et hjørne i rummet. Anvende hockey-tema klistermærker på skabene for flere dekoration. Skabene vil føje til følelsen af en hockey team omklædningsrummet og er også et praktisk sted for din dreng til at opbevare tøj, sko eller skoleartikler. Hænge en hockey målmand netto i hjørnet af lokalet. Fylde nettet med en hockeystav, hockey puck, goalie mask og andet hockey tilbehør. Male en kommode og natbord med hockey team's farver. Lim stykker af hockey stave og puck på skuffer til brug som trækker for at åbne skuffer. Bruge hockeystave til gardinstænger og lim hockey puck på gardin pullbacks til dekoration.

Tilbehør

Andre elementer til hockey-tema soveværelset omfatter hockey stick gulv lamper, hockey spiller Skrivebordlamper, hockey alarm og vægure, en selvklæbende hockey resultattavlen vægmaleri og hockey væg hylder. Lim hockey puck på slutningen af kroge til at hænge op jakker og sports tasker på væggen. Hockeyskøjter, medaljer og trofæer kan accent ethvert hockey-tema soveværelse. Drapere et hockey-tema kaste tæppe på enden af sengen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com