Ideer til en drengenes fodbold værelse

May 12

Ideer til en drengenes fodbold værelse

Drenge, der tilbringer deres weekender ser college eller professionel fodbold kan ønske at indarbejde deres kærlighed til spillet, sammen med deres favorit hold, i deres soveværelse indretning. Selv hvis du har svært ved at finde fodbold-tema boligudstyr online eller i butikker, med et strejf af kreativitet, kan du stadig integrere sporten i enhver ung drengs soveværelse.

Maling

Male væggene i samme farve som drengens favorit professionelt eller college football hold. Hvis holdet har to farver, brug den federe af to på en accent væg. I et sådant scenario kan du også vælge dæmpede versioner af team farver. Hvis du ikke vil dedikere rummet til et bestemt team, male den nederste kant af en væg grønne, så det ligner en fodboldbane og fuldføre stykke ved at tilføje hvidt felt markeringer. For en mindre skæmmende udseende, skal du tilføje bare yard linjen indikatorer til væggens øverste grænse.

Tilbehør

Dekorere rummet med en række fodbold-tema elementer, herunder vimpler, ure, sengelamper og trashcans. Brug bog hylder for at vise team hatte og spiller bobble hoveder. Du kan også bruge mini garderobeskabe, en fælles lagerenhed, som bogstøtter. For en ekstra touch, dekorere skabene med team logo klistermærker. Brug wall kroge til at hænge fodbold trøjer og cap hver krog med plastik fodbold antenne toppers. Vise værdsatte ejendele, såsom Super Bowl billetter eller autografer trøjer, inde i en skygge boks. Du kan også bruge rammer for historiske spil-dag programmer eller sport magasiner byder fodbold legender. Mange online-auktion websteder og sports memorabilia butikker tilbyder sådanne emner til salg.

Sengetøj

Mange varehuse eller team butikker tilbyder dyner med logo eller udformning af en specifik NFL eller kollegial fodboldhold. Du kan købe lagner, puder og gardiner, der matcher holdets farver samt. Brug et lille plaster på Astroturf til at tjene som et tæppe i midten af rummet. Betegne værftet markeringer på Astroturf til at ligne en fodboldbane med et strejf af hvid maling. Tilføje en sækkestol eller en klapstol med team logo til hjørnet af ethvert rum.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com