Ideer til en ekstra soveværelse

May 27

Der er masser af ting, du kan gøre med den ekstra soveværelse. I virkeligheden, kunne den ekstra værelse endda gøre dig penge hvis du ikke vælger at bruge pladsen dig selv.

Gæst soveværelse

At have en gæst soveværelse er den mest praktiske brug af en ekstra soveværelse. Hvis du har en ekstra seng (eller endda en futon) være du en gæstfri vært simpelthen ved at tilbyde dine gæster deres eget værelse. En gæst soveværelse med en seng beats sove på sofaen, på en luftmadras på gulvet. Dine gæster vil værdsætte det også.

Office

Næsten alle har en computer, men nogle gange et hus eller en lejlighed kan synes rodet hvis computeren er ude i fri. Især hvis du har en computer skrivebord. Hvis du opretter et hjemmekontor i et ekstra soveværelse, men har du et sted at sætte din computer, skrivebordet og alt det tilbehør, der ville ellers fylder op i et andet rum.

Stue

Du kan forvandle din regelmæssig stuen til en stue eller spisestue, og flytte dit TV og sofa til den ekstra soveværelse at gøre en hyggeligere stue.

Den

Svarende til stuen, alrummet har et TV og en sofa, som i stuen, ville men også har en DVD afspiller, video spillekonsoller, og surround sound-system. Huler er entertainment hub af hus, et sted at gå til at se film, spille videospil, se sport, lytte til musik og slappe af. Alrummet er sandsynligvis den mørkeste rum i huset, således at det giver en meget større følelse af ro og komfort, mindre blænding på TV-skærmen.

Bibliotek

Hvis bøger er din stil, kan du prøve at gøre den ekstra soveværelse i et bibliotek. Du kan bygge en hylde langs væggene i rummet for at holde dine bøger. Omfatte en lampe og en siddende stol for læsning.

Home Gym

Fitnessudstyr altid passer ikke til hjemmets indretning, men hvis du har et ekstra soveværelse, du kan flytte løbebånd, elliptiske, stationære cykel eller frie vægte der. Den ekstra soveværelse kan blive din nye træning plads og gør din andre levende områder synes mindre rodet.

Finde en roommate

Hvis du leder efter en lille ekstra kontanter, uanset om du bor i et hus eller en lejlighed, kan du finde en roommate. Hvis du ejer hus, som kunne være endnu bedre; den nye roommate kan hjælpe med at betale pant. Dette er en levedygtig, men det er nok ikke den mest populære måde at bruge et ekstra soveværelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com