Ideer til en ét-årig pige soveværelse

October 25

Ideer til en ét-årig pige soveværelse

Designe et soveværelse, der viser et tema, opfange sødme og glæde, at lysne en 1-årig piges hjerte. Farverige dyr, tegneserie eller historie bogtemaer arbejde ofte godt for denne aldersgruppe. Mange dekorative temaer og farveskemaer kan også vokse med dit barn. Male væggene selv eller hyre en kunstner til at puste liv i din vision.

Lam med Pink og lilla vægge

Dekorere et værelse for din 1-årige, der indeholder lam og traditionelle pige farver. Male en eller to vigtigste vægge pink og to eller tre vægge lilla for at skabe kontrast. Male hvide lam langs den øverste kant af rummet eller dekorere væggene med lam væg klistermærker. Du kan også male et lam vægmaleri på en væg, med lam i en gård, indstilling eller åbne felt. Hænge indrammede billeder af lam på væggen og har andre lam indretning, lamper, overdådigt legetøj og keramiske legetøj og indretning på hylderne.

Candy Land

Dekorere en candy land soveværelse for din 1-årige prinsesse. Maling vægge lys pink til minder om candyfloss. Derefter maling små røde og hvide pebermynte slik omkring kanten af rummet. Du kan ligeledes indslag en vægmaleri, der ligner en miniature candy land på en af væggene. Find tæpper formet som Mint slik, slik og andre søde sager. Pryde resten af rummet med Plys slik legetøj og andre candy land indretning. Gøre papir slik ud af farverige karton og bruge sejlgarn til at hænge dem fra loftet.

Forest Pony tema

Ansætte en kunstner til at male en panoramisk skov med ponyer på hver væg af din datters værelse. Spray et tyndt lag af spray-on lim på væggene og drys glitter hele vægge. Placere små, falske fyrretræer i hjørnerne af rummet for at tilføje skov-tema. Dekorere resten af rummet med pony legetøj og finde store Plys ponyer til at gå ind i rummet.

Mariehøns og sommerfugle

Oprette et rum med mariehøns og sommerfugle for din 1-årige datter. Male vægge, pink, lilla eller gul, afhængigt af dine præferencer. Når malingen er tør, skal du placere mariehøne og sommerfugl væg-klistermærker på væggene. Bruge sejlgarn til at hænge papir sommerfugle fra loftet. Hænge indrammede billeder op af mariehøns og sommerfugle i en have. Fremvise andre legetøj, der passer til dette tema.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com