Ideer til en film-tema, Drengens soveværelse

October 30

Ideer til en film-tema, Drengens soveværelse

Når du udsmykning en drengs soveværelse med en film tema, er det første skridt – og vigtigste – at vælge en film, som han elsker. Det må være noget, han vil holde elske i et stykke tid, hvis den indretning vil være fuldstændigt baseret på det. At vælge en film, er franchise eller tema den bedste måde at sikre, at rummet har en sammenhængende design. Når du gør det, kan du begynde at skabe en perfekt til leg, søvn eller selv ser hans foretrukne flicks.

Superhelte City

Hvis din lille fyr ikke kan modstå de episke eventyr af silver screen helte som Spiderman, Batman, Green Lantern og Thor, vil superhelte-tema soveværelse fange hans fantasi og få ham til at føle, at han kunne redde verden helst dag i ugen. Ser til hans yndlingsfilm for inspiration, og ved hjælp af billeder fra tegneserier som en guide, male et vægmaleri, skildrer hans helte i aktion. Dekorere væggene med et nørd-chic stil, der er børnevenlige--vise actionfigurer stolt på hylderne eller hænge replika rekvisitter som Captain America skjold som kunst.

Sove i rummet

Dekorere din drengs soveværelse med en sci-fi film tema kan gøre hver nap lyst til en tur til den endelige grænse. Hvis han elsker rum eventyr som "Star Wars" og "Star Trek", kunne denne soveværelset en astronomisk hit. Giv rummet en slank, monokromatisk og futuristisk look med glas og stål accenter. Hvis du er handy i træ butikken, kan bygning et par enkle vedhæftede filer til sengen forvandle det til et rumskib fra hans yndlingsfilm, gør hver sengetid et eventyr. Vægkunst, hænge billeder af stjerneklar nattehimmel i koøje-formet rammer til at gøre det ser ud som hans værelse flydende i rummet.

Guidens undersøgelse

Der kan muligvis ikke sende din dreng til Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab fra "Harry Potter"-film, men du kan gøre sit soveværelse føler magiske med de rigtige dekorationer. Med en lille dekorativ magi, kan du Rapkays hans soveværelse i Harry Potter sovesal. Dekorere med Harrys hus farver af mørke røde og guld for en autentisk fornemmelse. Fyld rummet med rekvisitter, der vækker film minder. For eksempel vises en lille ugle bur, en damper trunk præget med din dreng initialer og en væg rulle med Hogwarts skole segl herom.

Privat Screening Room

En film-tema soveværelse behøver ikke at være bare for udseendets skyld - det kan også være et sted for din dreng at nyde at se sin yndlings film. At give ham en comfy, kan private rum til at bosætte sig i en film, give dig lidt mere fred og ro rundt i huset, så dæk ud af sit værelse med et lille fjernsyn og en DVD-afspiller. I stedet for udsmykning med et bestemt tema, slutte dette rum med en generisk, inklusiv tema, der fejrer sin kærlighed til alle film--dekorere med kunst inspireret af biografer, ligesom stykker fremvisning af film hjul, popcorn og projektører.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com