Ideer til en flagstang have

April 11

Ideer til en flagstang have

En flagstang mere end blot reklamere patriotisme ved at flyve dit lands flag. Brug en flagstang til at hænge ferie flag, særlige meddelelser til besøgende eller selv fødsler. En have omkring flagstang tjener til at tegne øjnene til området, fremhæver både flag og planter i flagstang haven. Flere blomster, buske og vinstokke er ideelle dekorative elementer sammen med flag for en flagstang haven.

Familieforøgelse, kort

Hænge en lyserød flag fødsel meddelelse til en baby pige med dato og fødsel vægt trykt lige på det. Oprette en rock haven omkring din flagstang ved at fjerne en cirkulær område. Plant krybende floks, et stedsegrønt bunddække med tætte, gende voksende blade og lilla, lyserøde og hvide små blomster. Placere små, uregelmæssigt formede sten omkring flagstang haven. Edge cirkulære flagstang haven med funklende hvidt grus.

Forår

Herald de første dage i foråret med en hvid flag med en iris på det flyver fra din flagstang. Plant hvid og lilla iris og udfylde cirklen rundt flagstang med lyse, hvidt grus at skabe en farverig flagstang haven, der er plettet fra langt væk. Grus holder ukrudt til et minimum knappanel iris til at vokse. Iris er flerårige planter, så de ikke skal udskiftes hvert år.

College accept

Komplimentere din college-bundet søn af hejse crest af hans valgte college og et "Tillykke" banner. Hvis du ikke kan finde den college crest flag, flyve en college t-shirt med stort print fra din søns nye college øverst på flagstang. Plante blomster, som er så tæt på college's farver som muligt. Vind plast streamers omkring flagstang i farver til at matche.

Halloween

Placer en Jolly Roger flag på toppen af din flagstang til Halloween. Drapere og lim cottony spindelvæv, der flyder fra flagstang. Ting nogle gamle tøj med hø, tegne ansigter og eyepatches på græskar at placere toppen af de udstoppede tøj til at oprette pirater. Arrangere disse "pirater", så de sprællende på flagstang base. Tilføje et bryst eller boks malet sort til at ligne en skattekiste og fyld den med falske mønter eller slik.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com