Ideer til en flise badeværelse med hvide Subway fliser & grænse

May 13

Ideer til en flise badeværelse med hvide Subway fliser & grænse

Subway fliser har en lange rektangulære form som en mursten og er installeret én række ad gangen. Hver række forskydes normalt fra rækken ovenfor og nedenunder. Hvis dit badeværelse har hvide subway fliser og flise grænser, kan du fikse op i rummet med nøje udvalgte farver, belysning, hardware og kabinet. Hvid subway fliser er lyse og friske, men nogle jord-tone tilbehør kan varme op dit værelse design.

Træ kabinet

For at aflede opmærksomheden fra tilføje stark hvide subway-flise vægge og kant, træ kabinet til badeværelset design. Vælg hårdttræ, der har en blød varm stemning som ahorn, birk eller naturlige egetræ. Undgå træ kabinet, der er for mørkt som ibenholt eller valnød, hvis du ikke ønsker dit badeværelse til at have en sort-hvid effekt.

Moderne Hardware

Vælg moderne hardware, der supplerer din hvide subway flise og grænsen. En moderne look, vælge en børstet nikkel håndklædeholder eller en skinnende sølv-indrammet vasken spejl. For at harmonisere med en rustik eller land motiv, vælge smedejern håndtag eller drejeknapper for dit kabinet. Vælg en rustfrit stål brusehovedet og vask vandhane til en strømlinet og stilfuldt look.

Jord-Tone tilbehør

Tilføje jord-tone tilbehør til badeværelset design til kontrast med en sprød, kølig hvid subway fliser og grænse. Vælg blød Plys dekorative håndklæder i chokolade brun, Mokka eller dyb guld og læg dem på synlige områder i rummet. Købe en ren og skær brun eller tan badeforhæng, der har en solid ensartet farve, en enkelt stribe eller et lille mønster. Tilføje en loppetjans kaste tæppe til midten af rummet.

Varm belysning

Indarbejde varm belysning i dit badeværelse design ved hjælp af 40-watt eller 60-watt bløde hvide pærer i dine lamper. Undgå høj-watt halogen eller fluorescerende pærer, der gør et hvidt badeværelse føler barske og koldt. Hvis du har et hvælvet loft, købe en børstet nikkel eller smedejern lysekrone med lav-watt udsatte pærer. Placere stearinlys i nærheden af badeværelset og installere en lysdæmper til din ovenlyset. Hvis du har et stort badeværelse, kan du installere forsænket belysning i loftet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com