Ideer til en Foyer Remodel

February 11

Ideer til en Foyer Remodel

Et hjem foyer er normalt det første sted, hvor gæsterne bliver introduceret til hjemmet og familien, der er placeret inde. En foyer bør tilstrækkeligt afspejler design stilarter og idéer bruges andre steder i hele hjemmet, samt indføre en gæst til familiens personlighed. Det er hovedsagelig et sted at gøre din første udsmykning indtryk. Ud over at gøre et indtryk, bør foyeren være en funktionel sted, der opfylder dit hus behov.

Farvevalg

Da husets foyer fungerer som indgangen, er det vigtigt at skabe et rum, der føles indbydende. Ikke kun bør foyeren velkommen til pladsen, det er også vigtigt at føle sig velkommen hjem efter hjemkomsten fra en lang dag. Farve er en glimrende måde at sætte en stemning i rummet. Valspar maling selskab anbefaler farver, der føler indbydende i foyeren rum, som f.eks gul og grøn. Da foyeren åbner også i andre områder af hjem, er det vigtigt væg farve i foyeren flyder ind i de andre rum. Vælg en farve i en lignende familie, en skygge eller to lysere end de omkringliggende rum. Lysere maling farver vil gøre rummet føler større. Foyers er også et fremragende sted at spille med tapet. Vælg en tapet mønster eller tekstur, der trækker i de typografier, der anvendes i hele hjemmet. Foyers, er som relativt små rum, ideelle til væg papir, fordi en stor mønster eller indviklede design kan bruges uden at føle for overvældende.

At skabe et knudepunkt

Møbler bør ligeledes indslag et knudepunkt, der trækker en besøgendes opmærksomhed, hvilket gør ham lyst til at træde ind i rummet og tage et kig rundt. Et stort spejl, et stykke kunst eller en show-stopper lysekrone er alle almindelige valg i foyeren. Et spejl eller store lampen giver den ekstra fordel ved at tilføje lys til pladsen. Foyers, blokeret af mure, fører til trapper og smalle gangarealer ofte har problemet med at blive mørkt. Et spejl trækker og reflektere lys i rummet, mens en lysekrone giver ekstra lys i rummet. Et stort stykke af kunst på væggen kan komme med en erklæring om familiens personligheder og interesser. Kunst er også en ideel måde at trække farver fra andre rum i hjemmet i ét sammenhængende stykke. Andre ideer til en foyer omdrejningspunkt omfatter levende blomster arrangementer, skulpturer, store potteplanter træer eller familiebilleder. Et langt tæppe kan skabe et fokus i en smal foyer og også give en sti ind i hjemmet.

Møbler muligheder

En foyer bør ikke blot være en tom plads i hjemmet, og ofte kræver møbler bliver funktionel. Omfatte en stor, farverig skål på et rundt bord til at skabe et sted for at sætte nøgler og mail efter at gå i døren. For brede foyerer er runde borde en god ide da de tillade folk at gå nemt rundt i rummet. I en mindre eller smalle foyer, vælge en buffet eller smalle konsollen tabel. Med skuffer kan bidrage et sted at opbevare post ude af syne. Også overveje at tilføje en knagerække eller en bænk, hvis foyeren ikke gør indslag en nærliggende pelsen skab. Dette giver dig et naturligt sted at sidde at tage sko og gemme frakker.

Tilbehør

Ud over at være en indbydende, funktionelle del af hjemmet, giver foyeren en familie med mulighed for at præsentere gæsterne for familiens personlighed og interesser. En Kina kabinet eller en bager rack mod en væg giver et brændpunkt og giver også et område for at få vist samleobjekter. Vælge elementer som familiens arvestykker, rejser samleobjekter, selv en gruppering af Kina hang på væggen, anbefaler Bella Online.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com